AK Partiye hizmet için varım

AK Partiye hizmet için varım

AK PARTİ´YLE BAĞLARIM HİÇ KOPMADI

AK Partiye hizmet için varım

Kırıkkale´nin sevilen doktorlarından Ankara Yüksek İhtisas Hastanesinde Başhekim Yardımcısı Dr Osman Acar 26. dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekilliği aday adayı olmak için görevinden istifa ederek adaylığını açıkladı.

3-0 OLACAK

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay´a dosyasını sunan Acar, AK Parti´nin tek başına iktidara gelmesi için var gücüyle çalışacağını söyledi.  AK Parti İl Binasına destekçileriyle gelen Acar, 2011 seçimlerinde de aday adayı olduğunu, o dönemde aday olamadığını, fakat AK Parti için çalışmaya devam ettiğini söyledi. Bu dönemde seçildiği takdirde, il teşkilatıyla, belediye ve seçilen diğer milletvekilleriyle omuz omuza çalışacağını belirten Acar, ?Aday olsam da olmasam da Kırıkkale´de 3-0 yapmak için çalışacağım. AK Parti Kırıkkale´de ve Türkiye´de birinci parti olacak. Bunun için buradayız.?dedi.

BAĞLARIM HİÇ KOPMADI

50 yaşında olduğunu ve 40 yıldır Kırıkkale´de yaşadığını açıklayan Acar, ?Kırıkkale´den bağlarımı hiç koparmadım. Kırıkkale´ye ne yaparım düşüncesiyle yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim. Allah izin verir ve milletvekili olursam, Kırıkkale´ye hizmetti attırarak devam edeceğim. Çünkü Kırıkkale her şeyin en iyisine laik.?diye konuştu.

GÜZEL GÜNLER

2002 yılından sonra AK Parti ile Türkiye´de büyük değişimlerin yaşandığını belirten Acar, ?Bu değişimlerin devam etmesi için AK Parti tek başına iktidara gelmesi gerekir. Bunun için çalışacağız. Tek vücut olacağız. AK Partiyi güzel günler bekliyor.?şeklinde konuştu.

MHP BU DURUMA DÜŞÜRDÜ

Osman Acar´ı uzun süredir tanıdığını açıklayan İl Başkanı Mürsal Akçay, Acar´a aday adaylığı süresince başarılar diledi. 7 Haziran seçimlerden sonra AK Parti´nin birinci parti olduğunu, fakat tek başına iktidara gelmediğini hatırlatan Akçay, ?Bu süreçte koalisyon çabaları süresince CHP ve MHP bize yanaşmadı. Geçici seçim hükümet kuruldu ve HDP iki bakan çıkarttı. Bunun en büyük sorumlusu MHP´dir. Onlar bu duruma getirdi.?dedi. 

AK PARTİ´YE MÜRACAAT EDENLER

AK Parti İl Teşkilatına dün Osman Acar´ın yanı sıra Murat Kaplan, Orhan Kılıç, merkezden Oğuz Kağan Köksal, Gazi Eroğlu ve Nuh Dağdelen´in de müracaat ettiği öğrenildi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız