AK Parti´ye genç başkan

AK Parti´ye genç başkan

YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANI 26 YAŞINDA

AK Parti´ye genç başkan

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına getirilen 26 yaşındaki Esma Ünal, Türkiye´nin en genç Kadın Kolları başkanı olarak tarihe geçti. Ünal, düzenlediği basın toplantısında partileri için gece gündüz çalışacağını ve 2019 seçimlerinde başarılı olacaklarını kaydetti.

İL BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Geçtiğimiz günlerde Genel Merkez tarafından AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları Başkanlığına atanan Esma Ünal, parti binasında düzenlenen toplantıda önemli açıklamalar yaptı. Türkiye´nin en genç kadın kolları başkanı olarak tarihe geçen Ünal, partilerinin gençlere güvendiğini ve kendisine verilen bu görevin üstesinden geleceğini ve başarılı bir çalışma yapacaklarını belirten Ünal, partilerinin 2019 seçimlerinde ki hedeflerine katkı sağlayacaklarını söyledi. Ünal açıklamasında, ?Dün Genel Merkezimin tarafından Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı olarak atandım. Beni bu göreve layık gören Kadın Kolları Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Öncelikle kendimi tanıtayım ben Esma Ünal, Ziraat Teknikeriyim. Kurulduğu yıldan bu yana Ak Partinin içerisinde yer alan, emrinde olan bir ailenin ferdiyim.?

TEŞKİLATIN İÇİNDE YER ALDIM

?Kendim de gerek Üniversite yıllarımda, gerekse okulum bittikten sonra teşkilatlarımızın içerisinde yer aldım ve elimden geldiğince hizmet ettim. Kadın Kollarının hemen her evresinde görevler yaptım. Genel Merkezimiz bu çalışmalarımızı takdirle karşılamış olacak ki 26 yaşımda olmama rağmen bizi bu göreve layık gördüler. Benim Kadın Kolları Başkanı olmam Türkiye´de ilk olarak göze çarpmakta. Ak Partimizin en genç kadın kolları başkanı olarak göreve başlamanın heyecanı ve gururunu taşımaktayım. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde, siyaset gençleşiyor ve Türkiye güzelleşiyor. Bizde bu gençleşmenin içerisinde olmanın haklı onurunu yaşıyoruz. Malumuz 2019 yılında yerel ve genel seçimler olacak. Bu seçimler, hem ülkemiz hem de partimiz için çok büyük önem taşımaktadır.?

SON VİRAJLARA GİRİYORUZ

?2023 yolunda son virajlar olarak gördüğümüz bu seçimlerde Ak Kadınlar olarak bu zamana kadar olduğu gibi büyük bir başarı hedeflemekteyiz. Malumunuz yeni sisteme göre Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmamız ve hükümeti kurabilmemiz için %50+1 oy almak zorundayız. Bizde bunun bilincinde olarak kongre sürecimizin hemen ardından sahaya inip çalışmalarımıza başlayacağız. Allah´ın izni ile çalınmadık kapı, konuşulmadık kadın bırakmayacağız. Halkımızın sorunlarını dinleyeceğiz ve çözebileceğimiz tüm sorunları çözerek, Türkiye´ye örnek bir teşkilat olacağız. Kadınlarımız siyasette çok önemli bir yer tutmaktadır. Ak Partimiz de bu zamana kadar Kadın Teşkilatlarında çok başarılı bir siyaset yapmış ve girdiği her seçimde meyvelerini toplamıştır.?

KADIN HAKLARININ SAVUNUCUSU

?Cumhurbaşkanımız Kadın teşkilatlarına çok önem vermekte, aynı zaman da kadın haklarının dünyada en büyük savunucusu konumunda. Onun kadınlarımıza yaptığı tüm hizmetlerin farkındayız. Bu hizmetlerin karşılıksız kalmaması için genç olmamızın avantajını da kullanarak gece gündüz ayrımı yapmadan çalışacağız. Biz bir oldukça büyüyen bir aileyiz. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmadan, Ak Partimize hizmet edeceğiz. İl Başkanımızla, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, Gençlik Kolları ile birlikte tüm teşkilatlar omuz omuza verip Güçlü Türkiye için mücadele edeceğiz. Ülkemizin bir daha 15 Temmuz gibi bir gece yaşamaması için Analık içgüdüleri ile Partimize ve Ülkemize hizmet edeceğiz. Dirliğimizin bozulmasına hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. Nene Hatun´dan, Şerife Bacı´dan, Kara Fatma´dan, Halime Çavuş´tan ilham alarak yaptığımız siyasette güzel izler bırakmak arzusundayız? dedi.

HABER MERKEZİ



Vahide Saygın
2.11.2017 14:09:42
Yeni başkana hayırlı olsunda bu Ak kadınlar lafını anlayamıyorum.Diğer partilerdeki kadınlar kara kadınlar mı oluyor

1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı