AK Parti´nin sonu geldi

AK Parti´nin sonu geldi

CHP TRABZON MİLLETVEKİLİ HALUK PEKŞEN HAFTA SONU KIRIKKALE´YE GELDİ

CHP TRABZON MİLLETVEKİLİ HALUK PEKŞEN HAFTA SONU KIRIKKALE´YE GELDİ

AK Parti´nin sonu geldi

AK Parti Hükümetinin 14 yıldan bu yana gerilim, yıldırma ve korku politikalarıyla iktidarda kaldığını belirten Pekşen ?İktidarını FETÖ korkusuyla ayakta tutmaya çalışan AKP´nin sonu geldi? dedi.

HAFTA SONUNDA KIRIKKALE´YE GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Hafta sonunda geldiği Kırıkkale´de mini bir miting yaptı. İlk olarak CHP İl Başkanlığını ziyaret eden Pekşen buradan Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü. Haluk Pekşen yürüyüş sırasında çevredeki vatandaşlar ve esnaflarla da sohbet etti. Bazı vatandaşların sorularını da yanıtlayan Pekşen AK Parti hükümetinin sonunun geldiğini, bir an önce iktidardan gitmesi gerektiğini söyledi. Pekşen Cumhuriyet Meydanında toplanan partililere seslendi.

14 YILDIR KORKU, GERİLİM VE KAOS

Türkiye´nin 14 yıldan bu yana gerilim, korku ve yıldırma politikalarıyla idare edildiğini anlatan Pekşen Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtının önündeki mini mitingde partililere hitap etti. İktidarın sonunun geldiğini anlatan Pekşen hükümetin saray destekli politikaları ile içerde tempoyu düşürmek yerine sürekli insanlar arasında bir gerilim ürettiğini söyledi. İç politikada sürekli gerilim üzerinden toplumu kutuplaştırdığını anlatan Pekşen dış politikada da hiçbir ülkenin Türkiye´ye olumlu bakmadığını söyledi.

CUMHURİYET OPERASYONU CUMHURİYETE

Cumhuriyet Gazetesine yapılan operasyonu da değerlendiren Milletvekili Haluk Pekşen iktidarın her alanda başarısız olduğunu, küçük yatırımlarla milletinin dikkatini bir noktada tuttuğunu söyledi. Haluk Pekşen Cumhuriyet Gazetesine yapılan operasyonun da yıldırma ve korkutma politikasının bir parçası olduğunu belirterek yargıya, adalete güvenin kalmadığını bu böyle devam etmesi halinde Türkiye´yi kötü günlerin beklediğini söyledi. AKP iktidarının Cumhuriyet ve Cumhuriyetin kazanımlarıyla sorununu olduğunu söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız