AK Parti´den çocuklara bayram hediyesi

AK Parti´den çocuklara bayram hediyesi

DAĞITIMI BİZZAT İL BAŞKANI YAPTI

AK Parti´den çocuklara bayram hediyesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı çocuklara sürpriz yaptı. İl Başkanı Nuh Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri bayrama katılan çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak bayramlarını kutladı.

AK PARTİ´DEN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ

AK Parti Kırıkkale teşkilatı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysısıyla çocuklara sürpriz yaptı. İl Başkanlığı tarafından çocuklara dağıtılmak üzere çeşitli hediyeler içeren paketler hazırlandı. Lego oyuncak ve kalemlikten oluşan çanta Cumhuriyet Meydanındaki bayram kutlamaları sonrasında çocuklara dağıtıldı.

DAĞITIMI BİZZAT İL BAŞKANI YAPTI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sonrasında il yönetimi, ilçe ve kadın kolları yönetimi üyeleri hazırlanan hediye paketlerini bayrama katılan çocuklara dağıttı. Yaklaşık 3 bir hediye paketi çocuklara teslim edildi. İl Başkanı Nuh Dağdelen çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirterek çocukları armağan edilen bu günde onlara karınca kararınca küçükte olsa bayram hediyesi olarak hediye vermeyi uygun gördüklerini söyledi. Dağdelen tüm çocukların bayramını kutladı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız