AK Parti´den Bayırbucak Türkmenleri için kampanya

AK Parti´den Bayırbucak Türkmenleri için kampanya

AKÇAY, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ PROGRAMINDA KONUŞTU

AK Parti´den Bayırbucak Türkmenleri için kampanya

AK Parti Genel Merkezi Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından başlatılan ve Kırıkkale İl Teşkilatı tarafından büyük önem verilen Bayırbucak Türkmenleri için kampanya başlatıldı.

10 GÜN SÜRECEK

10 gün sürecek kampanyada kuru bakliyat, çocuk bezi, tıbbi malzemeler, giysi, ayakkabı, tekerlekli sandalye, ortopedi malzeme ve battaniye toplanacak. Kampanya sonunda toplanan malzemeler, Bayırbucak Türkmenlerine gönderilecek.

GAZETECİLERİ KUTLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale´de bulunan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, gazetecilerin büyük fedakârlıklarla şehrin nabzını kamuoyuyla paylaştığını söyledi.  Medya bağımsız olmalıdır, basında çalışanlar, gazeteciler, haberciler ne derece özgür olursa, ülkenin demokrasisi de o denli güçlü olur. Fakat basının özgürlüğü, hiçbir zaman sorumsuzluk olarak da algılanmamalıdır. Asıl olan halkın tarafsız ve doğru biçimde haber alabilmesinin sağlanmasıdır.?dedi.

KİŞİ HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİ

Akçay, ?Demokratikleşme ve şeffaflaşma politikalarında kilit rol oynayan basının, meslek ahlakına, tarafsızlık ilkesine, kişi hak ve özgürlüklerine saygı göstermesi, eleştirilerinde yapıcı bir tutum sergilemesi, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının da doğru biçimde karşılanmasına vesile olacaktır.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ