Ak Parti´de görev dağılımı yapıldı

Ak Parti´de görev dağılımı yapıldı

İŞTE GÖREV DAĞILIMI

Ak Parti´de görev dağılımı yapıldı

Bir süre önce il ve ilçe kongrelerini yapan AK Parti´de Nuh Dağdelen´in başkanlığındaki yeni yönetimde görev dağılımı yapıldı.

YENİ YÖNETİM TOPLANDI

Başbakan Binali Yıldırım´ın katılım ile 17 Ağustos Kapalı Spor Salonunda yapılan 6. Olağan kongre sonrasında İl Başkanı Nuh Dağdelen´in il başkanlığında toplanan yeni yönetim Kurulunda görev dağılımı yapıldı. İl Başkanı Nuh Dağdelen yeni yönetimle yeni bir soluk yeni bir heyecanla görev alan veya almayanlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların süreceğini söyledi.   

İŞTE GÖREV DAĞILIMI

Nuh Dağdelen´in başkanlığında görev dağılımı şu şekilde oldu: Arap Ali Cengiz Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı, Kudret Sayın Teşkilat İşleri Başkanı, Yunus Pehlivanlı Seçim İşleri Başkanı, Nebahat Erkök Tanıtım ve Medya Başkanı, Ercan Şeker Dış İlişkiler Başkanı, Işık Yılmaz Sosyal Politikalar Başkanı, Savaş Geyik Yerel Yönetimler Başkanı, Hüseyin Karabıyık Ekonomi İşleri Başkanı, Ülker Köksal Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı, Kadir Çelebi Mali ve İdari İşler Başkanı, Adnan Duman ARGE Başkanı, Halil İbrahim Çetinkaya İnsan Hakları Başkanı, Pınar Yıkılmaz Çevre Şehir ve Kültür Başkanı, Tuncay Akgül İl Sekreteri.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız