AK Parti´de EVET mesaisi

AK Parti´de EVET mesaisi

HÜKÛMET KRİZLERİ GERİDE KALACAK

AK Parti´de EVET mesaisi

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve İl Başkanı Mürsel Akçay referandum çalışmaları kapsamında Yahşihan ve Bahşılı İlçe teşkilatlarını ziyaret etti. AK Parti il teşkilatı referandum sürecinin hız kazandığı şu günlerde tam gün mesai yapıyor.

HÜKÜMET KRİZLERİ GERİDE KALACAK 

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur´un da katıldığı ziyarette Milletvekili Ramazan Can, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay partililerle bir araya geldi. İlk ziyaret Bahşılı´ya gerçekleştirildi. Bahşılı İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Türkiye´ye kazandıracaklarını anlatan İl Başkanı Mürsel Akçay Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye´nin hükümet krizlerinden kurtulacağının altını çizdi.

SANDIKTAN EVET OYU ÇIKARTACAĞIZ

Yahşihan´da gerçekleşen toplantıda konuşan Milletvekili Can ?Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız ´evet´ oyu vereceklerini söylüyor. Bu millet 2002´de Türkiye´nin çarkını nasıl döndürdüyse 16 Nisan´da da evet oyu vererek Türkiye´nin miladını değiştirecek. Güvenli ve huzurlu Türkiye, lider ve öncü bir Türkiye için 16 Nisan´da sandıktan evet oyu çıkaracağız inşallah? ifadesini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız