Ak Parti´de en çok istenen aday Saygılı

Ak Parti´de en çok istenen aday Saygılı

KIRIKKALE HALKI ?YEMEYEN YEDİRMEYEN BAŞKANI? İSTİYOR

KIRIKKALE HALKI ?YEMEYEN YEDİRMEYEN BAŞKANI? İSTİYOR

Ak Parti´de en çok istenen aday Saygılı

Ak Parti´de Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı büyük merak konusu olurken yapılan tüm kamuoyu yoklamaları açık ara mevcut başkan Saygılı´yı işaret ediyor.

HER KESİMDEN DESTEK GÖRÜYOR

Adaylarını kamuoyu yoklamaları ve teşkilat temayülleri sonunda belirleyeceğini duyuran Ak Partide mevcut Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, tüm yoklamalarda açık ara önde çıkıyor. Özellikle vatandaşla birebir ya da telefonla yapılan anketlerde kendilerini Ak Partili olarak tanımlayan seçmenin yanı sıra farklı partilerin seçmeni olduğunu bildiren vatandaşların da Saygılı´dan memnun oldukları ve aday gösterilmesi halinde parti gözetmeksizin Saygılı´ya oy vereceklerini belirtmeleri dikkat çekici olarak yorumlandı.

DÜRÜST VE YOLSUZLUKLARA BULAŞMAMIŞ BAŞKAN

Kamuoyu yoklamaları sırasında, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile ilgili olarak, ?Hangi icraatından memnunsunuz?? sorusuna karşılık, kendisine oy vermeyi düşünen ya da düşünmeyen büyük bir çoğunluğun, ?Dürüstlüğü ve yolsuzluklarla adının anılmaması? cevabını vermesi de yine araştırmaların ilgi çekici cevapları arasında yer aldı.

KIRIKKALELİNİN SEVGİLİSİ HALİNE GELDİ

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Ak Partiden Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı olarak gösterildiğinde kendisine hiç şans vermeyen Kırıkkale halkının aradan geçen 4 yıllık süreçte adeta sevgilisi haline gelen Saygılı´nın bu teveccühü dürüst yönetim anlayışı sayesinde kazandığı kamuoyunda yüksek sesle dile getiriliyor.

SAYGILI, AK PARTİ GENEL MERKEZİNDE SEVİLEN BİR İSİM

Göreve geldiğinde neredeyse iflas noktasındaki Kırıkkale Belediyesinin büyük oranda borçlarını temizleyen Saygılı´nın, 1 yıla yakın zamandır ödenmeyen işçi maaşlarını da aksatmadan ödeyerek ?birçok aileyi yıkılmaktan kurtaran başkan? olarak tanındığı da kamuoyunda en çok dile getirilen hususlar arasında yer alıyor. Yönetim anlayışı sayesinde ?Yemeyen Yedirmeyen Başkan? sıfatını da kazanan Başkan Saygılı´nın, Kırıkkale Belediyesini ekonomik olarak düzlüğe çıkartan başkan olarak da Ak Parti Genel Merkezinde sevilen bir isim olduğu bildirildi.

ŞEHRİ ÇİÇEK BAHÇESİ HALİNE GETİRDİ

Kırıkkale´yi daha yeşil, daha sağlıklı bir şehir haline getirmek üzere birçok rekreasyon alanı ve park projesini gerçekleştiren Saygılı´nın, şehrin bölünmüşlüğünü ortadan kaldıran Bahçelievler ve Yenimahalle Köprülü Kavşakları da halk tarafından büyük beğeni topladı. Belediye Serasını yeniden aktif hale getiren Saygılı, şehre bir çiçek bahçesi görünümü kazandırırken beş kuruş harcamadı. Vatandaşın balkonuna kadar saksı çiçeği hizmet vermesi de unutulmayan hizmetleri arasında yer aldı.

?SAYGILI ADAY GÖSTERİLMEZSE AK PARTİNİN İŞİ ZOR?

Kırıkkale halkı tarafından bu kadar çok sevilen ve partili partisiz birçok vatandaşın şahsi adayı haline gelen Mehmet Saygılı´nın yeniden aday gösterilmesi halinde Kırıkkale Belediye Başkanlığını rahatlıkla kazanabileceğini, aksi halde Ak Parti´nin Kırıkkale´de zorlanacağını ifade eden vatandaşlar, ?Bizim gördüğümüzü Ak Parti İl Başkanlığı ve Genel Merkezi mutlaka görüyordur. İçimizde Ak Partiye hiç oy vermemiş olanlar da var, Ak Partiden başkasına oy vermemiş olanlar da. Mehmet Saygılı´nın aday gösterilmesi halinde tercihimiz elbette Ak Parti olacaktır. Aksi halde farklı arayışlar içerisine gireceğiz? diye konuştular.



abidin
17.11.2018 00:16:46
banada AK Parti içinde en uygun aday Saygılı geliyor.ahım şahım projeleri olmamış olabilir ama çalışanının maaşını düzenli ödedi, adı yolsuzlukla anılmadı, kimse saygılının 150-200 evi var demiyor, kimse saygılıya mafya babaları haraca bağlamış demiyor.bunlarda önemli şeyler.

1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu