AK Parti, tüm adaylarını tanıttı

AK Parti, tüm adaylarını tanıttı

BİR TANE OYA SAHİP ÇIKACAĞIZ

AK Parti, tüm adaylarını tanıttı

31 Mart´ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi AK Parti´de aday tanıtımı heyecanı yaşandı. AK Partinin Kırıkkale ve ilçeleri belediye başkan adayları Aday Tanıtım Toplantısında açıklandı.

BİR TANE OYA SAHİP ÇIKACAĞIZ

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen programın açış konuşmasını yapan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Hepimiz bu ümmet, bu ülke ve insanlık için önemli işler yapıyoruz. Sandık başındaki arkadaşımız bir tane oya sahip çıkacak. O bir tane oyla Sinop´ta olduğu gibi belediyeyi alacağız. Buradan sağlayacağımız güçle Türkiye´de daha güçlü olacağız. 15 Temmuz´da Türkiye´de en önce dışarı çıkan illerden birisi Kırıkkale. Darbecilere karşı, hainlere karşı ilk tepkiyi Kırıkkale verdi. Türkiye´de en fazla şehitleri olan illerden bir tanesidir. Kırıkkaleli vatanını sever, milletini sever" dedi.

TÜM ADAYLAR ADINA SAYGILI KONUŞTU

Tüm adaylar adına konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Hiç şüphe yok ki AK Parti bir dava partisidir. Bizler bir yere aday olduk mu, ya da bir görev verildi mi, bizim bakış açımız sadece hizmetkâr olmaktır. Şimdi bu kutlu belediye başkan adaylarımız adına hitap ediyorum. Bu aziz millete hizmet etmekten başka bir amacımız varsa, hizmetkâr olmaktan başka bir amacımız varsa Allah bize oraları nasip etmesin. Çünkü bizim pirimiz belli. Türkiye´de belediyeciliği tüm Türkiye´ye hatta sınırları da aşarak dünyaya yöneltmiş bir liderimiz var. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a da tüm Kırıkkaleli hemşerilerim adına selam ve saygılarımı yolluyorum" şeklinde konuştu.

İMKÂNLAR DOĞRULTUSUNDA HERKESE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

İmkânlar doğrultusunda herkese yardımcı olmaya çalışacaklarını ifade eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, "Geçen hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Toplantısında engelli kardeşlerimiz vardı. Engelli kardeşlerimiz Sayın Cumhurbaşkanımız konuşurken dediler ki engelli öğretmenlere atama bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız da ilgili bakan hanımefendiye sordu. Yaklaşık yanlış hatırlamıyorsam 60 bin veya 70 bin civarında bir engelli atama oldu dönemimizde, ama insanlarımız tabi ki daha iyisini istiyor, daha iyisine layık. İmkânlar ölçüsünde herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

HEPİMİZİN ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLERİ VAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın selamlarını ileten AK Parti Kütahya Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Tan ise, "Kıymetli Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın saygılarını, sevgilerini muhabbetlerini iletiyorum. Hepimizin çok önemli görevleri var. Özellikle bu 31 Mart seçimlerinde gerçekten çok çalışmamız gerekiyor. Ne mutlu ki bu AK kadrolara ve desteğini gücünü hiçbir zaman eksik etmeyen Kırıkkalelilere ve sizlere onun için arkadaşlar, dava kardeşlerim; bu yolda ümit vardır, azim vardır, gayret vardır, çalışmak vardır, üretmek vardır, hizmetkârlık vardır, tevazu vardır, samimiyet vardır. Onun için bu kutlu yürüyüşte küsmek yoktur, darılmak yoktur, kırılmak yoktur, tembellik yoktur, çekememezlik yoktur, haset yoktur. Bu yol sefa yolu değil, cefa yoludur. Dertlenme yoludur ve bu dava hiçliğin içerisinde var olma yoludur" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ADAYLARININ İSİMLERİ TEK TEK ANONS EDİLEREK SAHNEYE DAVET EDİLDİ

Konuşmaların ardından AK Parti belde ve belediye başkan adaylarının isimleri tek tek anons edilerek sahneye davet edildi. AK Partili belediye başkan adaylarından 2 isim değişirken, 9 isimle devam kararı alındı. AK Parti´nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı olurken, Balışeyh ilçesinde Ali Dedelioğlu, Bahşili ilçesinde Recep Zafer Tekin, Çelebi ilçesinde Yaşar Erdemir, Delice ilçesinde Turgut Özdem, Karakeçili ilçesinde Hüseyin Özçelik, Keskin ilçesinde Dede Yıldırım, Sulakyurt ilçesinde Kadir Çakıroğlu ve Yahşihan ilçesinde Ahmet Sungur; Çerikli beldesinde Nuh Şahin, Hacılar beldesinde Menduh Bağrıaçık AK Parti´nin adayı oldu.



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu