AK Parti çöküyor, sandığa sahip çık

AK Parti çöküyor, sandığa sahip çık

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ SEYİT AHMET GÖÇER KESKİN´DE VATANDAŞLARA SESLENDİ

MHP KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ SEYİT AHMET GÖÇER KESKİN´DE VATANDAŞLARA SESLENDİ

AK Parti çöküyor, sandığa sahip çık

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Keskin İlçesi gezisinde, ?Kırıkkaleliler MHP´yi istiyor, sandıklara sahip çıkılsın yeter? mesajını verdi.

KESKİN´E ÜÇÜNCÜ ZİYARET

MHP´liler 1 aylık propaganda süresinde üçüncü kez Keskin İlçesi´ni ziyaret etti. İlçe pazaryerinde esnaflar ve vatandaşlarla görüşen MHP´liler daha sonra ilçe esnafını da gezerek destek istediler. MHP´liler Keskin İlçesi´nde ikamet eden abdallık kültürünün son temsilcilerini de kahvehanelerinde ziyaret ettiler.

DÜĞÜN DAVASI DEVAM EDİYOR

Burada bir açıklama yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Kırıkkale´de sokak düğünlerinin yeniden serbest bırakılması için açtıkları davanın devam ettiğini söyledi. MHP´liler daha sonra Hasandede Köyü ve Arpalık Çukuru mevkiinde ikamet eden vatandaşları ziyaret ettiler.

DAHA BÜYÜK BİR DESTEK VAR

Yapılan ziyaretlerin ardından açıklama yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Göçer, ?7 Haziran seçimlerinden daha büyük bir destek var. AKP´nin oynadığı koalisyon oyunu deşifre olmuştur. MHP´nin her şeye hayır dediği yönündeki yalan siyaset boşa çıkmış, vatandaşlar ülkeyi kaos ortamında seçime götürenlerin AKP´liler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu görmüştür? dedi.

YOLSUZLUKLARA BULAŞTILAR

Göçer şöyle devam etti: ?Yolsuzluklara bulaşan, yolsuzlukların üzerine gitmeyi reddeden ve iktidarı kaybedince hilekârlıklara başvuran AKP ülke genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de çöküş yaşamaktadır. Kırıkkaleliler MHP´yi istiyor. Bu noktada sandıklara sahip çıkılması ve oylar sayılırken dikkat edilmesi gerekmektedir.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız