AK Gençlik TBMM´de Başbakanı dinledi

AK Gençlik TBMM´de Başbakanı dinledi

GENÇLİK, ÖZTÜRK İLE GÖRÜŞTÜ

AK Gençlik TBMM´de Başbakanı dinledi

AK Parti Gençlik Kolları yönetim kurulu ve gençler Türkiye Büyük Millet Meclisindeki grup toplantısına katıldı. Gençler Başbakan Binali Yıldırım´ı dinlediler.

GRUP TOPLANTISINA KATILDILAR

AK Parti Gençlik Kolları İl Yönetimi Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde AK Parti Grup Toplantısına katıldı. Kırıkkale´deki faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Grup toplantısında Başbakan Binali Yıldırım´ı dinlediler. Gençlerin her zaman çalışmaları yaptığı belirten AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven Kırıkkale´de AK Gençlik olarak çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Yurtseven çalışmalar kapsamında ise TBMM´ye giderek grup toplantısına katıldıklarını ve Başbakan Binali Yıldırım´ın önemli açıklamalarda bulunduğunu ifade etti.

BU MİLLET EĞİLMEYECEK

Grup toplantısının ardından 15 Temmuz darbe teşebbüsü hakkında da açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven,  gençlik olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın emriyle ilk gün ki gibi meydanlarda nöbetlerinin devam ettiğini söyledi. Yurtseven yaptığı açıklamada, "Yıllarca bunlar devletin içinde barındılar. Darbe girişimini gerçekleştiremediler. Bundan sonrada yapamayacaklar. Bu millet eğilmeyecek ve dimdik karşılarında duracak. Bizler gençlik olarak meydanlarda nöbetimize devem ediyoruz. Kırıkkale halkı her gün meydanları dolduruyor" Şeklinde konuştu.

GENÇLİK, ÖZTÜRK İLE GÖRÜŞTÜ

Grup toplantısının ardından ise AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk Gençlerle bir araya geldi. Gençliğin Kırıkkale´de her zaman başarılı işlere imza attığını ve çalışmaların devam ettiğini söyleyen Öztürk, bu hafta grup toplantısında Kırıkkale gençliğini ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade etti. Gençlerle tek tek ilgilenen Öztürk ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven grup toplantısına katılan gençlere teşekkür etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız