Ak Gençlik iftarda buluştu

Ak Gençlik iftarda buluştu

GELENEKSEL HALE GELDİ

Ak Gençlik iftarda buluştu

AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları, Ramazan ayında da örnek bir çalışmaya imza attı.

BİRLİK VE BERABERLİK

AK Parti Gençlik Kolları Yönetimi ve geçtiğimiz dönem Gençlik Kolları başkanlığı yapmış isimler Vural Alabalık ´ta düzenlenen iftar programında bir araya geldiler. Düzenlenen iftar programına AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay başta olmak üzere Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammet Kaplan, Kurucu Gençlik Kolları İl Başkan Turan Duruyürek, bir önceki dönem Gençlik Kolları il Başkanlığı yapan Fatih Çiğdem ve mevcut yönetim kurulu iftar programında bir araya geldiler.

GELENEKSEL HALE GELDİ

İftar programı öncesi konuşma yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven kendisinden önce görev yapan Gençlik Kolları başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yurtseven geçtiğimiz yıl ilkini başlattıkları vefa iftarının bu yıl ikincisini gerçekleştiklerini ve vefa iftarlarının geleneksel hale getirdiklerini belirtti, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammet Kaplan, ise yaptıkları konuşmada, Kırıkkale´de olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Kaplan, Kırıkkale´de düzenlenen bu iftarın Türkiye´ye örnek bir iftar olacağını ve birlik ve beraberliğin devam etmesin temennisinde bulundu.

HER ZAMAN BİRİZ BERABERİZ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ise yaptığı konuşmada gençlik kollarının her zaman örnek çalışmalar yaptığını belirtti. Akçay, geçtiğimiz yıl Kırıkkale´de ilk defa vefa iftarı düzenlenmişti bu yıl ikincisi düzenlendi geçtiğimiz dönem görev yapan tüm gençlik kolları yönetimine ve başkanlarına teşekkür ediyorum her zaman biriz beraberiz ifadelerini kulandı.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı