AK Gençler 16 Nisan´a hazır

AK Gençler 16 Nisan´a hazır

"HAZIRLIKLARIMIZ SÜRÜYOR"

AK Gençler 16 Nisan´a hazır

Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan mitinge sayılı günler kalırken AK Parti İl Teşkilatı sahada çalışmalarını sürdürüyor. İl teşkilatı gerçekleştirdiği programlarla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmaya devam ederken gençlik kolları hem 16 Nisan referandumuna hem de 4 Nisan´da gerçekleştirilecek olan mitinge hazır.

HAZIRLIKLARIMIZ SÜRÜYOR

AK Parti´de hem referandum çalışmaları hem de Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan miting hazırlıkları sürerken Gençlik Kolları İl Teşkilatı da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başbakan Binali Yıldırım´ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan miting çalışmalarını bir yandan sürdüren Gençlik Kolları ve İl Teşkilatı bir yandan da düzenlenen çeşitli programlarla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmaya devam ediyor.

ÇALINMADIK KAPI BIRAKMIYORUZ

Gençlerin gece gündüz çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven ?İl Başkanımız Sayın Mürsel Akçay, İl Başkan Yardımcılarımız ve il yöneticilerimiz, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarımız sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Genç arkadaşlarımızla Kırıkkale´de cadde cadde, sokak sokak gezerek broşür ve el ilanlarımızı dağıtıyor vatandaşlarımıza referandum hakkında bilgiler veriyoruz. İl Başkanımız Mürsel Akçay´ın talimatları doğrultusunda girilmedik sokak çalınmadık kapı bırakmıyoruz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız