Ailelere Kazez yardımı

Ailelere Kazez yardımı

Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez, yardıma muhtaç ailelerin evlerine tek, tek giderek ailelerin sorunlarını ve dertlerini dinliyor. Çözüm için Kaymakamlık imkanlarının tamamını zorlayan Kazez'in yaptığı çalışma vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

KAZEZ İLÇEDE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Kaymakam Harun Kazez ve beraberinde Garnizon Komutanı Ali Galip Kocaman, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç, SYDV Müdürü Emin Yüksel, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bilal Öztürk Yeşilyazı köyünde yapımı devam etmekte olan su toplama merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Kazez, Köy muhtarı ile görüşerek bilgi aldı. Kazez, ayrıca vatandaşlarla da görüşerek köyün durumu hakkında görüşmelerde bulundu ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinledi.

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA
Kaymakam Kazez, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan yardımların devam ettiğini, bu tür ziyaretler neticesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarının daha geniş kapsamlı olarak değerlendirme fırsatının olduğunu dile getirdi. Kazez, halen çalışmaları devam eden 30 aileye 4’er adet toplam 120 adet inek dağıtımı projesinin de gerçekleştirilmesinin ardından ailelere büyük destek sağlanmış olacağını belirtti.

TARIMSAL FAALİYETLER
Yapılan köy ziyaretinde Ambardere-Deredüzü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Kırsal Alanda Sosyal Destek Projesi (KASDEP) kapsamında inşaatı devam eden süt toplama merkezinde de incelemelerin yapıldığı, ayrıca köy ilköğretim okullarına da gidilerek okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerle de görüşmelerde bulunulduğu kaydedildi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ