AİLE HEKİMLERİNE DESTEK VERECEĞİZ

AİLE HEKİMLERİNE DESTEK VERECEĞİZ

Özel Kırıkkale Hilal Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bilir tıp camiasının 14 Mart Tıp Bayramını düzenledikleri yemek ile kutladı. Bilir, ?Aile hekimlerine her zaman destek ve yardım vereceklerini belirtti.

DOKTOR TOPLUMDA HOŞGÖRÜLÜ OLARAK BİLİNİR

14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili konuşma yapan Özel Kırıkkale Hilal Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bilir , ?14 Mart Tıp Bayramı, doktor arkadaşlarımız, eczacılarımız, hemşirelerimiz, yardımcı sağlık personelimiz, sağlık teknisyenlerimiz, hastalarımız, hasta yakınlarımız, ülkemizin bütün insanları için kutlu olsun. Doktor, içinde yaşadığı toplumun sorunlarını izlemek, incelemek ve bilimsel bakış açısı ile sorumluluk içerisinde kendi görüşlerini oluşturmak durumundadır. Doktor, toplumda hoşgörülü, alçak gönüllü, kendini denetleyebilen, sabırlı ve paylaşımcı yapısı ile sevilen bir kişi olmak zorundadır?

 

DOKTORLUK KUTSAL BİR MESLEKTİR

?Kendisine karşı yapılan bütün eleştirilerden ders çıkaran ve bildikleri ile gururlanan değil, bilmedikleri ile kendisini eleştirebilen kişidir. Hekim, hastaların ihtiyaçlarına öncelik verme ve bu önceliğin ticari, sosyal ve idari baskılarla zedelenmesine izin vermeme noktalarında, çok hassas olmalıdır. Ayrıca hastaların kendi kararlarını vermelerine imkan tanıma ve bunu sağlamak için dürüst ve açıklayıcı olmalıdır. Nitekim doktorluk kutsal bir meslektir. ? dedi.

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız