Ahlaktan yoksun ve gafil açıklama

Ahlaktan yoksun ve gafil açıklama

GENEL BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ

Ahlaktan yoksun ve gafil açıklama

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Aykut Ak Parti İl Kadın kolları Başkanı Nurgül Doğmuş´un CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkındaki eleştirilerini ahlaktan yoksun gafil açıklamalar olarak niteledi.

GENEL BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ

CHP Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Aykut Ak Parti Kadın kolları Başkanı Nurgül Doğmuş´un düzenlediği basın toplantısında  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na tepkisini  dile getiren itham edici sözlerinin ahlaktan yoksun gafil açıklamalar olarak yorumladı. Aykut parti binasında düzenlediği basın toplantısında Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun o çirkin olaylarla ilgili yaptığı açıklamaların arkasında olduklarını söyledi.   

ÇOCUKLAR DONMAMIŞ BETON GİBİDİR

Aykut AKP Kadın kolları Başkanının yapmış olduğu ahlaktan yoksun olan bu gafil açıklamayı öncelikle şiddetle kınadığını belirterek ?Yaklaşık 3-4 yıldır devam eden ancak geçtiğimiz haftalarda açığa çıkan yasal olmayan evlerde yaşanan cinsel taciz ve istismarlara karşı 14 yıldır bu ülkeyi yöneten AKP İktidarının bu konu ile ilgili görevini yerine getirmemesi sonucu Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu´nun  yaptığı yerinde bir açıklamaya karşı AKP´liler tarafından yapılan ahlak dışı edepten yoksun açıklamalar manidardır? dedi.

HİÇ BİR POLEMİĞE GİRMEK İSTEMİYORUZ

Aykut söyle konuştu ?Polemiklere asla girme taraftarı değilim. Lakin şu asla unutulmasın ki Çocuklar Yüce Tanrının bizlere bahşettiği en güzel nimetlerdir. Çocuklar  bu ülkenin geleceği  ve bizlerin yaşam kaynağıdır. Onlara zarar gelmesini asla istemeyiz. Çocuklar donmamış beton gibidir, üzerine ne düşse  iz  bırakır. Onların unutmayalım ki nasihatten ziyade çok iyi örneklere ihtiyacı vardır.?

VİCDAN MUHASEBESİ YAPTINIZ MI?

?Sayın Genel Başkanımız hakkında basın açıklamasında bulunan AKP İl Kadın kolları Başkanı Sayın Nurgül hanıma soruyorum Sizler Çocuklarımıza yapılan bu cinsel tacizlerden dolayı onların uğradıkları ruhsal bunalımı ve yıkımı hiç düşündünüz mü? Vicdan muhasebesi yaptınız mı? Uykularınız acaba kaçmıyor mu? Çocukluğu olmayanın gençliğinin  olamayacağını hiç düşündünüz mü? Cinsel tacize uğramış çocukların anksiyete (Bedensel belirtilerin de eşlik ettiği normal dışı bir tedirginlik ve korku hali) ve depresyon belirtileri, korku, bedensel yakınmalar, uyku değişiklikleri ve kâbusları ömür boyu  yaşayacağını bilir misiniz? Aklın ve Fikrin almadığı bu vahim olaylardan dolayı Sayın Genel Başkanımız  Kılıçdaroğlu´nun sarf ettiği sözü kafalarının arkasına takmışlar başka bir şey düşünülmüyor.?

KURUMU KARALAMAYA GEREKÇE OLAMAZMIŞ

?Sayın AKP´lilere ve de taraflı  boyalı basına sesleniyorum. CHP Genel Başkanımız hakkında gösterdiğiniz çirkince hassasiyeti ve haykırmaları gürültüleri, keşke O zulme  ve cinsel istismara uğrayan  o Küçücük çocukların hakları için  gösterebilseydiniz. Keşke o küçücük çocuklara  bu istismarların yapılmasına zemin hazırlayan yasal olmayan vakıf derneklerine gösterebilseydiniz. Keşke onların yaptıklarını görmezden gelen veya bu yurtlardan haberimiz yoktu diyebilen kamu görevlilerine karşı gösterebilseydiniz. Keşke Bu olaya bir kere rastlanmış olması bu kurumları karalamaya gerekçe olamaz diyen Aileden sorumlu Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Sema Ramazanoğlu´na karşı gösterebilseydiniz. Keşke cinsel istismarların araştırılması için TBMM ne verilen Gensoru için  hayır oyu kullananlara karşı tepkinizi gösterebilseydiniz. Sayın Basın mensupları, üzülerek söylüyorum ki, eğer böyle bir olayın onda biri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği şubelerinde asla olmaz ama es kaza birisinde olsaydı AKP İktidarı, yandaş basın ve Ülke geneli AKP teşkilatlarında  nasıl bir kıyamet koparacağını asla düşünmek dahi istemiyoruz.?

ONLAR BİZİM BAŞ TACIMIZDIR

?Çocuk istismarı toplumun her kesimini etkileyen sosyal bir sorundur. Sağduyu sahibi olan yüce milletimiz çocuklara olan bu cinsel istismarı asla görmezlikten gelemez Çocuklar  kolayca güven duydukları, korkutulabildikleri ve kandırılabildikleri için istismara çok açıktırlar. Dolayısıyla bizler CHP olarak çocukları tanrının bizlere bahşettiği bir nimet ve Ülke geleceği olarak görürüz ve onları daima korumak ve kollanmak ve haklarını korumak zorundayız. Bizim boynumuzun borcudur. Bu nedenle çocukların hak ettikleri desteği onlara göstereceğiz Bizler, bırakınız kadınlara hakaret etmeyi, daima baş tacı etmişizdir Onlar bizlerin arkasında değil her zaman yanımızda görmekteyiz. Gerek Çocuklarımıza, gerekse kadınlarımıza yapılan ve de yapılacak olan her türlü şiddet ve cinsel istismarcıların karşısındayız.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız