Ahlak ve fazilet mücadelesi veriyoruz

Ahlak ve fazilet mücadelesi veriyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı kongresi yapıldı.

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, MHP?nin bayrağını daha ileriye taşıyacaklarını belirtti. Göçer, ?Ülkücü Hareketin Bayrağını daha ileriye taşıyacağız, mücadelemiz siyasi kazanç mücadelesi değil, ahlak ve fazilet mücadelesidir? dedi.

MÜCADELEMİZ AHLAK VE FAZİLET MÜCADELİSİ
Siyasi mücadelelerinin yıkıcı değil yapıcı olduğunu bildiren Göçer, ?Türk töresinin bir diğer şartı da haddini bilmektir. Haddim bilmek... Ne kendinizi dev aynasında göreceksiniz, herkese yukarıdan bakacaksınız, ne de kendinizi aşağıdan göreceksiniz, aşağıdan bakacaksınız. Mücadelemiz her ne pahasına olursa olsun, siyasi kazanç mücadelesi değil, ahlak ve fazilet mücadelesidir. Bu mücadelenin karakteri yıkıcı değil- yapıcı olmaktır. Bu şerefli mücadeleye, Türk milletini davet ediyorum, diyerek bu kutlu davanın öncüsü olmuş ve bizlerin bu davaya karşı azim ve kararlılığımızı artırmıştır? dedi.

KONGREYE YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ
Yoğun katılımın olduğu kongrenin açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, ?Ortaokul çağlarında tanışmış olduğum ülkücülük fikriyle, teşkilatımızın en alt kademesinden başlayarak, kademe kademe yükselerek 2004 yılında ülkü ocakları başkanlığı görevine layık görüldüm. 2008 yılında sayın genel başkanımızın teveccühüyle milliyetçi hareket partisi il başkanlığı görevine atandım. Gerek Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlığı, gerek Ülkü Ocakları il başkanlığı görevlerine isteyerek, talip olarak değil, yıllarını bu partiye vermiş, cezaevlerinde işkenceler çekmiş, mücadeleler vermiş gerçek dava adamı, ülkücü büyüklerimizin öneri ve teşvikleriyle layık görülüp atandım? 

MHP YENİ İL YÖNETİMİ
Seyit Ahmet Göçer
Yavuz Kuzucu
Feruz ulusoy
Adem Akyüz
Ahmet Uca
İsmail Çetin
Vadat Sağlık
Halit Durmuş
Yusuf Kocabey
İsa Cezan
Cemil Arslan
Recep Ünlü
Şefket Özsoy
Adem Kaplan
Nadi Göcer
Kürşat Alsaç
Murat Akyayla
Hasan Ulusoy
Emin Durmaz
Tuncay Toral
Seyfettin Acar




1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız