AHILI ÇÖPLÜĞÜ ISLAH EDİLECEK

AHILI ÇÖPLÜĞÜ ISLAH EDİLECEK

Kırıkkale Katı Atık Düzenli Depolama Tesisinin hizmete girmesiyle birlikte Ahılı mevkiinde bulunan eski çöplüğün ıslahı konusunda çalışmalar da başladı. Belediye Başkanı Veli Korkmaz, alanın yeşillendirilerek kullanıma açılması için proje hazırlıklarının

İLÇELERİ DE KAPSIYOR

Özellikle Karşıyaka, Selim Özer, Yuva Mahallelerinde ve Ahılı köyü civarında şikayetlere sebep olan Kırıkkale?nin eski çöplüğü Katı Atık Düzenli Depolama Tesisinin hizmete girmesiyle birlikte ıslah çalışmalarının başlayacağı belirtiliyor. Katı Atık Düzenli Depolama Tesisinin Kırıkkale?nin yaklaşık 100 yıllık ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede olduğunu işaret eden Belediye Başkanı Veli Korkmaz, tesisin Bahşılı, Yahşihan, Keskin, Karakeçili, Çelebi, Delice, Sulakyurt ve Balışeyh?e hizmet vereceğini vurguladı.

 

ŞİKAYETİN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Eski çöplük konusunda proje geliştirilip geliştirilmeyeceği yönündeki soruları da yanıtlayan Belediye Başkanı Veli Korkmaz ?Eski çöplük konusunda sürekli şikayetler geliyordu. Bizde böyle bir projeyle bu şikayetlerin önüne geçmeyi amaçladık. Artık Karşıyaka, Selim Özer, Yuva Mahalleleri ve diğer mahallelerimizde rahat bir nefes alacak. Eski çöplüğün yerinin ıslahı konusunda proje geliştiriyoruz. Alanın ağaçlandırılmasından tutunda kullanıma açılması için çalışmalar yapacağız. Bu proje kısa bir zamanda devreye girecek? dedi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama