Ahılı her şeyin en iyisine layık

Ahılı her şeyin en iyisine layık

BU SEÇİM´DE OĞUZ AĞABEYİNİZ BEN OLACAĞIM

Ahılı her şeyin en iyisine layık
Mahalle mitinglerini yoğunlaştıran Ak kadro bugün de yoğun katılımın olduğu Ahılı Köyü´nde miting yaptı. Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Ahılı´nın Kırıkkale siyasetinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Ahılı için her şeye hazırız, Ahılı her şeyin en iyisine layıktır mesajı verdiler.

ALBAYRAK VE KÖKSAL´A TEŞEKKÜR
Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Ahılı Kırıkkale siyasetinin merkezi sayılacak bir bölgemiz. Çünkü Ahılı Kemal Albayrak gibi Oğuz Kağan Köksal gibi Kırıkkale´ye unutulmayacak hizmetleri yapan Milletvekillerini yetiştirmiş bir bölgemiz. Albayrak ve Köksal´a da bu zamana kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 7 Haziran´da gerçekleştirilen milletvekili seçimlerinde istediğimiz sonucu alamadık. Ama Kırıkkale siyasette çok şanslı bir il. 3 dönem ülkemizde ve Kırıkkale´de çok güzel hizmetler yapıldı. Bu defa da bu güzel hizmetlerin devamı için buradayız. Ak Parti hizmetlerinin ve istikrarın sürmesi için 1 Kasım önemli bir seçim. İnanıyorum ki sizlerin vereceği oylarla ve destekle bu hizmetler ve istikrar devam edecektir. Bu zamana kadar verdiğiniz destekten dolayı tüm Ahılılı hemşerilerime teşekkür ediyorum´ dedi.

OYLARINIZA TALİBİZ
Akçay´dan sonra söz alan Milletvekili Adayı Mehmet Demir ise Ahılı´nın her seçimde kendilerine destek verdiğini ve bu seçimde de desteklerini esirgemeyeceğini belirterek, ?1 Kasım seçimleri bizim için bir var olma, yeniden doğmanın seçimidir. Bu seçim ne benim, ne Ramazan Can´ın ne de Abdullah Öztürk´ün seçimi. Bu seçim Türkiye´nin kader seçimi. 2002´den önce esnaflar Başbakan´a yazar kasa fırlatıyordu. Sokaklarda kapkaççılar, vurguncular kol geziyordu. Memurların maaşını ödeyemeyen fakir bir Türkiye vardı. Ama 2002´de Ak Parti geldi ve bunların hepsine bir son vererek Türkiye´ye bembeyaz bir sayfa açtı. Bu sayfanın kapanmaması için ve istikrarın sürmesi oylarınıza talibiz. 201´de Ahılı´dan 1000´e yakın oy almışız 1 Kasım´da da aynı desteği bekliyoruz´ ifadelerine yer verdi.

BU SEÇİM´DE OĞUZ AĞABEYİNİZ BEN OLACAĞIM
Demir´den sonra söz alan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, ?Türkiye büyük bir ülke bizler bin yıldır her kesimden insanlarla omuz omuza yaşamaya devam ediyoruz. Bu aziz millet her şeyi net görüyor inşallah 1 Kasım´da da Kırıkkale´den üç vekil çıkararak Allah Rızası için çalışacağız. Bu aziz millet hizmet edilmesi için oy veriyor. Kimin vekil olduğu değil üstlenilen sorumluluk önemli. Bu anlamda bize destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 7 Haziran´da ve öncesinde Ahılı´nın Oğuz ağabeyi vardı. Oğuz Kağan Köksal´a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi Kırıkkale´nin ve Türkiye´nin yetiştirdiği ender devlet adamlarından birisidir. Bu seçimde de Oğuz ağabeyiniz yok diye üzülmeyin 1 Kasım´da Oğuz Ağabeyiniz Abdullah Öztürk olacak´ diye konuştu.

KIRIKKALE´NİN ÖZLEDİĞİ BİR TABLO
Son olarak konuşma yapan Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can ise yaptığı konuşmada, ?7 Haziran´da seçim yaşandı ve tek başına iktidarı hiç bir parti yakalayamadı. Buna ardından eksikliklerimizi gözden geçirdik. Bütün iller gibi bizde Kırıkkale´de genel merkezimize raporlarımızı ilettik. Koalisyon kurulamadı bir siyasi partinin kurulma nedeni hizmet etmek ve iktidar olmaktır. Daha seçim akşamı kapılar kapatmak doğru değildir. Türkiye´de istikrarı sağlayacak tek parti AK Partidir, arazide vatandaşta ciddi dönüşler var. Bizler vatandaşla seçim öncesi seçim sonrası var olacağız bu tablo Kırıkkale´nin özlediği bir tablo olduğunu görüyoruz? dedi.



Ahmet Kılıç
20.10.2015 17:14:55
Amman Abdullah bey sakın sen Oğuz Kaan olmaya kalkma aman diyim ha millet zaten Ouğuz Köksaldan zor kurtuldu

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız