Ahiler Kalkınma Ajansından 4 projemiz destek alacak

Ahiler Kalkınma Ajansından 4 projemiz destek alacak

Bahşili'de Proje Yazma Kapasitesinin Artırılması” eğitimi başladı. Eğitim sonunda uygun projelere destek verilecek.

TEKNİK DESTEK PROJESİ KAPSAMINDA  

Ahiler Kalkınma Ajansının 2014 yılı Teknik Destek Projesi teklif çağrısı kapsamında Bahşili Kaymakamlığı Bahşili İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün teklif etmiş olduğu ve Ajans tarafından desteklenmeye uygun görülen “Proje Yazma Kapasitesinin Artırılması” eğitimi Bahşili Kaymakamlığı Toplantı Salonunda başladı

30 PROJEDEN 4’Ü KIRIKKALE’NİN

Toplantının açılışında bir konuşma yapan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Tugay “Ahiler Kalkınma Ajansının kabul etmiş olduğu 30 projeden 4 nün Kırıkkale’ye ait olduğunu bu 4 projeden de 2 sinin de Bahşili ilçesine ait olduğunu söyledi.

BU EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

Daha sonra bir konuşma yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, proje yazma eğitiminin çok önemli bir eğitim olduğunu, her kurumda bir proje hazırlama biriminin olması gerektiğini söyleyerek, kurum olarak değişik kaynaklardan projeler yürüttüklerini bunlar arasında bu iki projeyle birlikte Ahiler Kalkınma Ajansı’nın desteklediği 12 proje olduğunu ve bu projelerden 2 tanesinin bölge birinciliğine layık görüldüğünü söyledi. 

İSTEYEN BU PROJEYE DÂHİL OLACAK

Bahşili Kaymakamlığı’nın Ahiler Kalkınma ajansına sunduğu Bahşili İlçesinde “Proje Yazma Kapasitesinin Artırılması” konulu teknik destek projesi ile 6 bayan ve 6 erkek toplam 12 kamu görevlisine Proje yazma eğitimi verilecektir, İsteyen vatandaşlarda projeye dâhil olabilecektir. Proje sonunda kaymakamlık bünyesinde Proje yazma ve yürütme ofisi kurulması düşünülmektedir. Projenin toplam bütçesi 6962 TL’dir. Eğitim 5 gün sürecektir. İlçe Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün sunmuş olduğu ve yine Ajans tarafından kabul edilen diğer bir proje olan “Tarımda İş Güvenliği” eğitimi 17-21 Kasım tarihleri arasında verilecektir. Bu Projenin toplam bütçesi 5130 TL’dir.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü