Ahika "Kalkınma Sohbetleri" Başlıyor

Ahika

Ahiler Kalkınma Ajansı`nın (AHİKA), bölgedeki sorunların tespiti ve çözüm yollarının geliştirilmesi amacıyla "Kalkınma Sohbetleri" düzenleyeceği bildirildi. Kırıkkale?de de program yapılacak

KIRIKKALE?DE DE YAPILACAK
AHİKA`dan yapılan yazılı açıklamada, "Kalkınma Sohbetleri"nin bölgesel kalkınmanın ivme kazanmasını sağlayacağı, sürdürülebilir, özgün ve çok yönlü kalkınma yaklaşımlarının tartışılıp bölge için üzerinde uzlaşılan ortak bir kalkınma anlayışı oluşturacağı kaydedildi.
Bu kapsamda AHİKA uzmanlarından oluşturulan bir heyetin geçtiğimiz haftalarda ajansın sorumlu olduğu illerin üniversitelerini ziyaret ederek Kalkınma Sohbetleri hakkında bilgi verdiğinin belirtildiği açıklamada, resmi yazışma yöntemiyle toplantılara katkı sağlamak isteyen akademisyenlerden bir veri tabanı oluşturduğu belirtildi.
Açıklamada, ilk toplantının 19 Haziran Salı günü Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde üniversiteleri rektör ve yardımcılarının katılımıyla Uçhisar beldesinde bulunan Argos in Cappadocia Otel`de gerçekleştirileceği kaydedildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ