AHİKA Eğitim verecek

AHİKA Eğitim verecek

AHİKA, ÇEŞİTLİ KONULARDA EĞİTİM VERECEK

AHİKA Eğitim verecek

Yerelde kurumsal kapasitenin ve girişimcilik kültürünün geliştirilmesi amacıyla TR71 Bölgesi illeri olan Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinde Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından Dış Ticaret, Medya Okur Yazarlığı, Finansal Okur Yazarlık ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenlenecek.

EĞİTİM KONULARI

Eğitimlere başvurular Ahiler Kalkınma Ajansının web sitesinden gerçekleştirilebilecek. Bütün eğitimlere katılımın ücretsiz olduğu eğitimlerin kontenjanları sınırlı olduğu bildirildi. Eğitim konularının, Dış Ticaret Eğitim Programı (2 gün ) Gtip kodu araştırma, Resimli Gtip kodu onaylama, Gtip kodu bazlı pazar araştırması, Hedef pazar tespiti ve müşteri bulunması, Teslim şekilleri, Ödeme şekilleri, Akreditif tanımı ve çözümü, Dokümantasyon, Medya okuryazarlığı ders programı ( 1 gün ), 21.Yüzyıl Okuryazarlığı, Medya Okuryazarlığı nedir? Niçin öğrenmeliyiz? Medya çağında medya okuryazarlığı öğrenme ve öğretme, Medyayı yorumlamak, Görsel ve işitsel metin analizi, Medya metinlerinin analizi, Medya deneyimlerini yorumlamak, Medya okuryazarı olmanın 10 yararı. Finansal Okuryazarlık Eğitim İçeriği (1 GÜN), Finansa Giriş, Temel finans kavramları, Finansal sistemdeki önemli kurumlar, Finansal kurumların çeşitleri, işlevleri ve işleyişi ile piyasaya sundukları başlıca ürün ve hizmet çeşitleri, Dizginleri Ele Almak İçin Bütçeleme, Tasarruf, Kişisel e Kurumsal Finans Yönetimi, Girişimciler ve KOBİ´ler için Maliyet Hesapları, Kara Geçiş Noktası ve Önemi, Geleceğe Borç Yazmak: Kredi ve Kredi Kartı Konuları, Finansal Müzakere.

EĞİTİM TARİHLERİ

Aksaray, Finansal Okur Yazarlık(1 gün): 20 Ekim, Medya Okuryazarlığı (1 gün): 21 Ekim, Dış Ticaret(2 gün): 22-23 Kasım. Niğde, Finansal Okur Yazarlık(1 gün): 24 Ekim, Medya Okuryazarlığı(1 gün): 25 Ekim, Dış Ticaret(2 gün): 10-11 Ekim. Nevşehir, Finansal Okur Yazarlık(1 gün): 17 Ekim, Medya Okuryazarlığı(1 gün): 18 Ekim, Dış Ticaret(2 gün): 19-20 Ekim. Kırıkkale, Finansal Okur Yazarlık(1 gün): 10 Ekim, Medya Okuryazarlığı(1 gün): 8 Kasım. Kırşehir, Finansal Okur Yazarlık(1 gün): 12 Ekim, Medya Okuryazarlığı(1 gün): 13 Ekim, Dış Ticaret (2 gün): 8-9 Aralık.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı