AHİ 71´den temizlik ürünlerinde şok kampanya

AHİ 71´den temizlik ürünlerinde şok kampanya

"HESABINI BİLEN GELİYOR"

AHİ 71´den temizlik ürünlerinde şok kampanya

Kırıkkale´nin Zafer Caddesi 77/A´ya yeni açılan AHİ 71 Toptan ve Perakende Temizlik Malzemeleri işletmesinde şok kampanya yaşanmaya başlandı.

HESABINI BİLEN GELİYOR

Açılışa özel yapılan kampanyada, Kırıkkale ve çevresinden yüzlerce sipariş alınıyor. Kampanyada isteyen perakende ve isteyen toptan toplu sipariş verebiliyor. Eski Zafer Fırını karşısına açılan AHİ 71 Toptan ve Perakende Temizlik Malzemeleri işyerinde, yüzlerce çeşit ürün, hesabını bilen müşterilerini bekliyor. Her an sıcak çay bulunan işletmede, telefonlarda ulaşmak isteyenler, 0 318 333 32 23 numarayı arayabilirler.

BOL ÜRÜN ÇEŞİDİ

Hesabını bilen ev hanımları yanında temizlik firmaları da bu kampanyadan yararlanabilirler. İşyerinde temizlik fırçaları, faraş ve süpürgeler, cam silme ekipmanları,  temizlik aparatları, temizlik ve kat arabaları, fırça, süpürge ve mop sapları, zemin temizlik mopları, temizlik seti ve püskülleri, temizlik bezi ve süngerleri,  eldiven ve tek kullanımlık ürün,  koku giderici, sıvı sabunluk ve kağıt apart,  çöp kovaları ve konteynerler, kağıt ürünleri, ambalaj ürünleri, mutfak hijyen ürünleri, genel alan hijyen ürünleri, cam temizleme,  kireç ve pas sökücü, zemin temizlik ve bakım ürünleri, kişisel bakım hijyen ürünleri,  anti bakteriyel ve dezenfeksiyon ürünleri, yer paspasları, buklet ürünleri, çamaşır hijyen ve akla gelmeyecek yüzlerce ürün bulunuyor.

ANKARA´YA GİTMEYE GEREK KALMAYACAK

Düğün yapacaklarında kesesini düşünen AHİ 71 Toptan ve Perakende Temizlik Malzemeleri, düğünlerde kullanılan plastik çatal, kaşık, bardak ve tabağın yanında peçete satışında ada büyük kampanya başlattı. Toptan ve perakende olarak satılan malzemelerde Ankara´ya gitmeye gerek kalmayacak. Düğün sahipleri, ayaklarına gelen hizmetle ceplerine para kalacak.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü