Ağır bilanço: 8 ölü 13 yaralı

Ağır bilanço: 8 ölü 13 yaralı

Tüm uyarı ve ikazlara rağmen 4 günlük bayramın trafik bilançosu yine ağır oldu. Kırıkkale sınırları içindeki karayolu güzergahlarında meydana gelen kazalarda 8 vatandaşımız hayatını yitirdi. 13 vatandaşımız da yaralandı.

UYARILAR YİNE İŞE YARAMADI
Her bayram öncesi yapılan uyarı ve ikazlar yine işe yaramadı. Tüm uyarılara rağmen bayramın trafik bilançosu yine ağır oldu. Kırıkkale sınırları içindeki karayolu güzergahlarında arife gününden itibaren bayramın ikinci ve üçüncü gününde meydana gelen kazalarda 8 vatandaşımız hayatını yitirirken 13 vatandaşımız da yaralandı. İlk kaza Kırıkkale Kayseri karayolunda Keskin?in Cankurtaran köyü mevkisinde bayramın ikinci günü meydana geldi.
 
YOLLAR YİNE KAN GÖLÜ OLDU
Kırıkkale`den Kaman?a gitmekte olan saz ve söz sanatçısı Vedat Coke`nin kullandığı 06 ZOJ 79 plakalı otomobile, Kayseri`den İstanbul`a gitmekte olan Mustafa Topçu?nun kullandığı 34 AT 0338 plakalı minibüs, orta refüjü aşarak çarptı. Minibüs, takla atarak devrildi. Kazada her iki araç çarpmanın etkisiyle hurda yığınına dönerken, otomobil sürücüsü Vedat Coke, Turan Güngör ve Reyhan Karadağ ile minibüste bulunan Perihan Çiğdeman olay yerinde öldü. Minibüste bulunanlardan Emine Topçu ise kaldırıldığı Yüksek İhtisas Hastanesi`nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada otomobilde bulunanlardan ölen bir kişinin ise kimliği belirlenemedi. Bayramın üçüncü günü meydana gelen 4 ayrı kazada ise 2 kişi öldü 7 kişi yaralandı.
 
 
 
 


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama