AGİAD üyelerinden Eskişehir-Bursa Gezisi

AGİAD üyelerinden Eskişehir-Bursa Gezisi

AGİAD, yaklaşık 25 kişilik bir grupla Eskişehir ve Bursa?ya ticari ve kültürel gezi düzenledi.

ŞEHİRLERDEKİ ŞİRKETLER İNCELENDİ

Kırıkkale?nin önemli firma yöneticileri ve temsilcilerinin katıldığı gezide ticari ve sanayi yönü gelişmiş olan Eskişehir ve Bursa şehirlerini gezip, şehrin yöneticilerinden, ?şehrin ekonomik ve kültürel gelişimi nasıl sağladığını? noktasında bilgi alıp, işletmeleri yerinde inceleyerek firmaların çalışma disiplini, kurumsal kimlikleri ve üretim ve pazarlama stratejileri hakkında bilgi aldılar.

BRUNCH VE ÇAY KEYFİ

Eskişehir EGSİAD(Eskişehir Genç İşadamları Derneği)?nde sabah kahvaltısıyla başlayan gezi, kahvaltılı tanışma ardından fikir alış verişiyle devam etti. Kırıkkale AGİAD Yön. Kur. Üyesi Başkan Vekili Fatih Sarı?nın dernek adına plaket takdimiyle devam eden programın devamında yine Eskişehir Sanayi odasının sıcak karşılaması ve brunch ve çaylı geçen ortam samimi bir atmosfer meydana getirdi.

BURSA: TERMAL,KESTANE ŞEKERİ

Gezinin ikinci ayağında akşam saatlerinde Bursa?ya ulaşan kafile, geceyi dinlenerek ve bol bol termal havuzlardan yararlanarak geçirdi. Sabah kahvaltısının ardından BUGİAD (Bursa İş Adamları Derneği)?ın Yönetim Kurulu üyeleriyle çay içildi. Kestane şekeri ikramının ardından kısa tanıtıcı videolar izlendi. Konuşmaların ardından, dernek üyelerinin bina içindeki stantları gezildi. 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı