AGİAD İLE KÜ PERAKENDECİLİK SEKTÖRÜNÜ ANALİZ ETTİ

AGİAD İLE KÜ PERAKENDECİLİK SEKTÖRÜNÜ ANALİZ ETTİ

AGİAD ve Kırıkkale Üniversitesi İşbirliği çalışmaları meyvesini verdi. Üniversitenin Kırıkkale iş dünyası ile diyalog sağlaması amacıyla Anadolu Genç İşadamları Derneği ve Kırıkkale Üniversitesi arasında işbirliği protokolü yaptı. Yapılan bu işbirliği pro

 ?ZİNCİR MAĞAZA, AVM VE MAĞAZA YÖNETİCİSİ?
Toplantıya Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Gökdeniz, Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ertuğrul Karakaya ve Sektör temsilcileri katıldı. Üniversitenin Kırıkkale iş dünyası ile diyalog sağlaması amacıyla AGİAD ile Kırıkkale Üniversitesi arasında işbirliği protokolü yapıldığını açıklayan AGİAD Başkanı Musa Aksoy, yapılan işbirliği protokolü neticesinde perakendecilik sektörünü analiz etmek amacıyla ?Zincir Mağaza, AVM ve Mağaza Yöneticisi? konulu toplantı düzenlediklerini söyledi.
 
İSTEKLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMAYA HAZIRIZ
KÜ Sürekli eğitim Merkezi Başkan Yardımcısı Ertuğrul Karakaya de, ?Dünya bir düz mekân oldu. Herkes herkesin yaptığını rahatlıkla görüyor. Rekabet acımasız bir şekilde ilerliyor. Ulusal markalar Kırıkkale?ye gelmeye başladı. Bu rekabette yer almak için dünyayı ve Türkiye?yi iyi takip etmek gerekir. Yapılan yenilikleri sektörümüze nasıl yerleştirebiliriz diye kafa yormak gerekir. Üniversitemizde, dünyada ve Türkiye?de bu gelişmeleri takip eden akademisyenlerimiz bulunuyor. Bu insanlarla diyaloga geçebilirsiniz. Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak sizin istekleriniz doğrultusunda çalışmaya hazırız.? sözleriyle işbirliği çağrısı yaptı.
 
İHTİYAÇLARA CEVAP VERİLECEK
Günümüzde hipermarketlerin çoğalmasıyla, bu alanda görev yapacak yetişmiş elemana ihtiyaç duyulmaktadır açıklamasında bulunan Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Gökdeniz, bu ihtiyaca cevap vermek için projeler başlattıklarını belirterek, ?Programda, perakende pazarlama, ticaret hukuku, iş hukuku, halkla ilişkiler, tüketici davranışları, mağaza yönetimi, toplam kalite yönetimi, insan kaynakları yönetimi, stok yönetimi, finansal yönetim, işletme, mağaza yönetimi ve mağazaların fiziki planlaması yer almaktadır? dedi.
 
İŞLETMELERE KATKI SAĞLAYACAK
İşletmelerin meslek edindirme konusunda sorunlar yaşadıklarını ifade eden Gökdemir, önümüzdeki 10 sene içersinde meslek sahibi olanların kollarında altın bir bileziği olacağını kaydetti. Sonuç olarak, işletmelerin nitelikli yönetici ve personel ihtiyaçları tespit edildi ve İŞKUR, KOSGEB gibi kuruluşların desteği alınarak işletmelere eğitim sağlanacağı bildirildi.
 
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ