Ağaylı?da geleneksel şenlik

Ağaylı?da geleneksel şenlik

Sulakyurta bağlı Ağaylı köyünde geleneksel 3.Ağaylı köyü şenlikleri hafta sonunda köy merasında yapıldı. Yöre halkı ve davetlilerin geniş katılım sağlandığı şenlikte köylüler gün boyu doyasıya eğlendi.

BİRLİK BERABERLİĞİN VESİLESİ
Sulakyurt Kaymakamı Harun Kazez burada yaptığı konuşmada, yapılan bu tür şenlikler vesilesiyle yöresel birçok adetlerin büyüklerden küçüklere aşılandığını dile getirdi. Kazez yaptığı konuşmada şunları kaydetti: ``Geleneksel 3. Ağaylı Köyü Şenliklerinize katılmamdan dolayı büyük memnuniyet duydum. Böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta dernek yönetimi ve köy halkına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin sağlanmasında bu etkinliklerin büyük önem arz ettiğini düşünüyorum. Ağaylı köyümüzün sorunlarını  değerli konuşmacılardan dinledim ve biliyorum. Biz de devlet olarak bu sorunlarımızı çözmek için gayret edeceğiz.  Bu tür etkinliklerin diğer köylerimize de örnek olmasını temenni eder, hepinize saygı ve selamlarımı sunarım.``

TÜM AĞAYLILAR BİR ARAYA GELDİ
Konuşmalardan sonra katılımcılara etli pilav ve ayran ikram edildi. Çeşitli oyunların ve halayların yer aldığı şenlikte katılımcılar gün boyu doyasıya eğlendi. Şenliğe köy halkının yanı sıra, Kırıkkale?den Ankara ve diğer iller ile çevre köylerden de çok sayıda Ağaylı köylüleri katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ