AĞAÇ YOKSA, HAYAT YOKTUR

AĞAÇ YOKSA, HAYAT YOKTUR

Delice Belediyesi ile ÇEVKOR Dergisi?nin işbirliğinde yapılan ?Sağlıklı Yaşam İçin Sağlıklı Çevre? adlı ağaçlandırma kampanyası çerçevesinde Delice Gündüz Mahallesi Sarı Tepe Mevkiine çam fidanı dikildi.

VATANDAŞLAR BİLİNÇLENDİRİLİYOR
Delice İlçesi?nin güzel bir görünüm kazanması için çok sayıda çam fidanı Gündüz Mahallesi Sarı Tepe Mevkiine dikildi. Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici ?Misyonumuz ve vizyonumuz bu şekilde devam ederek ?Yeşil bir Delice? sözünden de yola çıkarak herkesin bu bilinci kazanması için çalışmalarımıza devam edeceğiz? dedi. Fidan dikim töreninin yapılmasının yanı sıra, vatandaşa fidan dikmenin ve ormanın önemi benimsetilmeye çalışılıyor.
 
YEMYEŞİL BİR DELİCE
Tek özleminin ?Yemyeşil bir Delice? olduğunu her fırsatta dile getiren Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici, bu kampanyada ÇEVKOR dergisi yetkililerine, sponsor olarak destek verenlere ve ağaçlandırma sahasına gelerek dikime emek veren üniversite, lise, İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti. Biçici bu kampanyaların sıklıkla sürdürüleceğini dile getirdi. Dikim çalışmalarının ardından plaket töreni yapıldı. ÇEVKO dergisi yetkilileri Başkan Biçici?ye makam ziyareti gerçekleştirdi.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti