Ağaç Bayramı

Ağaç Bayramı

Kırıkkale Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler İlköğretim Okulu tarafından Arkadaşım olur musun projesi kapsamında fidan dikme etkinliği düzenlendi.

ETKİNLİKLER SÜRECEK 
Kırıkkale Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler İlköğretim Okulu ve Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu ile birlikte ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında fidan dikme projesi başlattı. Okul Müdürü Şakir Ergençoğlu, proje kapsamında gönüllü olarak haftada bir saat ek ders yapan her iki okuldan gönüllü öğretmenlere Milli Eğitim vakfi ilk ve ortaokulu müdürü Osman Kılıç?a,  Milli eğitim vakfı okulundan proje derslerine katılan öğrencilere teşekkür etti. 
PROGRAMLAR DEVAM EDECEK
Milli Eğitim Vakfı Okul Müdürü Osman Kılıç, bu tür programların artarak devam edeceğini söyledi. Kılıç, okullarda düzenlenen bu proje ile öğrencilerin fidan dikimi ve doğaya karşı bilincinin artırıldığını bildirdi. Engellilerin sosyalleşmesinin ve arkadaşlar edinmesinin önemine değinen konuşma yaptı. Her iki okulun öğrencileri ve öğretmenleri birlikte gülfidanları diktiler. Ayrıca Okul müdürü Şakir Ergençoğlu katkılarından Kırıkkale Beledıyesi Park va Bahçeler Müdürü Ramazan Yurtoğlu ve Gold Çiçekçiliğe teşekkür etti.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü