Afyonlu Gazilerden Öztürk´e hizmet madalyası

Afyonlu Gazilerden Öztürk´e hizmet madalyası

ÖZTÜRK´E TEŞEKKÜR ETTİLER

Afyonlu Gazilerden Öztürk´e hizmet madalyası

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi, makamında ziyaret ettikleri MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı hemşerimiz Av. Halil Öztürk´e teşekkür plaketi ve hizmet madalyası takdim ettiler.

ÖZTÜRK´E TEŞEKKÜR ETTİLER

7 Haziran seçimlerinde MHP Kırıkkale Milletvekili adayı olan Halil Öztürk´ü MHP Genel Merkezindeki makamında ziyaret eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gerek ülkemizde meydana gelen olaylar karşısındaki çıkışları gerekse şehit ailelerine ve gazilere olan desteklerinden dolayı Öztürk´e teşekkür ettiler.

?HALİL BEY HEPİMİZE DESTEK OLUYOR?

Ziyarette bir konuşma yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, ?Halil Bey, yalnızca kendi seçim bölgesinde değil, ülkemizin neresinde bir şehit yakınının, bir gazinin başı sıkışsa ona destek olan değerli bir kardeşimiz, değerli bir avukatımız. Kendisine bu hizmet madalyasını takdim etmekten dolayı ne kadar gururlu olduğumuzu ifade etsek azdır. Yapmış olduğu ve yapacağı tüm çalışmalarda başarılar diler, ömrümüz yettiğince yanında olacağımızı beyan ederiz? dedi.

?SİZLER KUTSALSINIZ?

Zaman zaman duygulu sohbetlerin de yaşandığı ziyaretin kendisini çok etkilediğini belirten MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk de, ?Varlığımızı ve vatanımızı borçlu olduğumuz şehitlerimizin emanetlerine zerre kadar sahip çıkabiliyorsak ne mutlu bize. Bu vatanın bölünmez bütünlüğü için gencecik yaşlarında uzuvlarını kaybeden siz gazilerimiz, sizler şahsıma layık gördüğünüz bu madalya ve şanlı bayrağımız kadar kutsalsınız. Sizleri ömrümün sonuna kadar sırtımda taşısam yine de yetmez? diye konuştu.

HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ