Afrin´e tekrar dönmek istiyor

Afrin´e tekrar dönmek istiyor

ALLAH, DEVLET VE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

Afrin´e tekrar dönmek istiyor

Afrin´de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtında yaralanan Gazi Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldırım, tedavisinin ardından silah arkadaşlarının yanına dönmek istiyor.

HAREKÂTIN İLK GÜNÜNDEN İTİBAREN

El-Bab operasyonunda yaralanan 23 yaşındaki Yıldırım, babasının "gel" telkinlerine rağmen Zeytin Dalı Harekâtına da katıldı. Harekâtta yaralanan ve Ankara Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisi yapılan Yıldırım, memleketi Kırıkkale´nin Keskin ilçesine geldi. Ailesiyle hasret gideren Yıldırım, yaptığı açıklamada Tunceli 4. Komando Tugay Komutanlığında görev yaptığını ve düzenlenen operasyonlarda yer aldığını söyledi.

İLK GÜN FÜZEYLE SALDIRI OLDU  

Yıldırım, Afrin´e de ilk katılan ekiple Kilis Gülbaba´dan Suriye´ye girdiklerini bildirerek, "Oradaki bir temasta tim komutanımızı şehit verdik. Ayın 7´sinde ikindi vakitlerinde kumanya faaliyetleri sırasında su gelmişti. Suyu almaya gittiğimizde üzerimize füze attılar. Benim 2 metre yanımda patladı. Sağ kolumdan yaralandım. Yanımda daha ağır arkadaşlarım ve şehitlerimiz vardı. Sonraki süreyi çok hatırlamıyorum. El-Bab Operasyonunda da yer aldım ve çatışmalarda küçük çaplı yaralanmalarım oldu" diye konuştu.

ALLAH, DEVLET VE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

Yıldırım, TSK´nin Zeytin Dalı Harekâtında çok başarılı şekilde ilerlediğini vurgulayarak, "Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bayrağımız dalgalandıkça ve milletimizin duasıyla her şey daha güzel olacak. Oradaki arkadaşlarımla sürekli telefonda konuşuyorum. İlerlediklerini söylüyorlar. Oradaki durum da bu şekilde. Allah nasip ederse tekrar görevime dönmeyi ve arkadaşlarımın yanına gitmeyi istiyorum. İlk temennim o." ifadelerini kullandı.

MUTLUYUM, GURURLUYUM

?Ben bu vatan için mücadele edeceğim´ diyen bir evladım var´ Baba Nihat Yıldırım da "Vatana böyle bir evlat yetiştirdiğim için çok mutluyum, gururluyum. Şükürler olsun orada Abdullah Öcalan´ın posterini patlatan, oraya Türk bayrağını asan benim evladım. O dağları alan benim evladım. Daha önce El-Bab operasyonunda yaralanmasına rağmen, gel dememe rağmen dönmeyen, ´ben bu vatan için mücadele edeceğim´ diyen bir evladım var. Gururlanıyorum. Bu en büyük gurur" dedi.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ