Afrin için tek bayrak, tek yürek

Afrin için tek bayrak, tek yürek

SONUNA KADAR MEHMETÇİĞİN YANINDAYIZ

Afrin için tek bayrak, tek yürek

Kırıkkale´de sivil toplum kuruluşları, Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekâtına destek verdi. Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile Mehmetçiğin yanında olduklarını haykırdı.

CUMHURİYET MEYDANINDA TOPLANDILAR

Kırıkkale´deki sivil toplum kuruluşları düzenledikleri basın toplantısıyla Zeytin Dalı Harekâtını desteklediklerini ifade ettiler. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin´de başlatılan Zeytin Dalı Harekâtını desteklemek amacıyla Kırıkkale´de faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşları (STK), Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı´nda buluştular.

SONUNA KADAR MEHMETÇİĞİN YANINDAYIZ

STK´lar adına basın açıklaması yapan Kırıkkale Yeşilay Şube Başkanı Muhammet Erkam İşler, "Emperyalist devletler bölge ve devletimiz üzerindeki emellerini gerçekleştirmek için terör örgütleriyle hareket etmektedirler. Ülkemizde yıllardır mücadele ettiğimiz PKK´nın kolları olan PYD/YPG terör örgütleri ABD ve Avrupa devletlerinden aldığı binlerce tır silah ve mühimmat desteği ile güney sınırımızda bir terör devleti kurmak için çabalamaktadır. Devletimiz kahraman askerlerimizle Fırat Kalkanı Harekâtı ardından Afrin´deki terör yuvalanmasına karşı Zeytin Dalı Harekâtı gerçekleştirmektedir. Evlerinden yuvalarından zalim Esed zulmünden kaçan mazlum Türk, Kürt ve Arap kardeşlerimizin boşalttığı alanları PKK terör örgütü militanları doldurmaktadır. Bu operasyonla birlikte bölgenin teröristlerden temizlenmesiyle bölge halkının vatanlarına dönüşün önü açılacaktır. Terör örgütlerinin tüm yaptıkları Büyük İsrail projesine hizmet ettiği gözümüzden kaçmamalıdır. Kırıkkale´mizin yerli ve milli sivil toplum kuruluşları olarak devletimizin ve kahraman ordumuzun başlattığı ve kararlılıkta devam eden başarılı Zeytin Dalı Harekâtını tüm gücümüzle destekliyoruz" dedi.

PARTİ İL BAŞKANLARI DESTEK VERDİ

Ayrıca düzenlenen basın açıklamasına AK Parti ve Saadet Partisi yöneticileri de katılım sağlayarak destek verdi.

HABER Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ