Afrika ile kültürel ve tarihi bağlar var

Afrika ile kültürel ve tarihi bağlar var

AFRİKA KONUSU MASAYA YATIRILDI

Afrika ile kültürel ve tarihi bağlar var

Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Politikalar Topluluğu tarafından Afrika ve Somali” konulu konferans düzenlendi.

ESKİ KOORDİNATÖR KATILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı Somali eski Koordinatörü Gıyasettin Karatepe'nin katılımıyla düzenlenen konferansın açılış konuşmasını Kırıkkale Üniversitesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Sosyal Politikalar Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya yaptı.

AFRİKA'NIN GENEL DURUMUNU DEĞERLENDİRDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Somali eski koordinatörü Gıyasettin Karatepe'nin Afrika'yı genel bir bakış açısı ile değerlendirdiği konuşmasında, Somali'nin ekonomik, sosyal ve kültürel özelliklerinin yanı sıra geçmiş den günümüze seyir eden siyasi yapısı Türkiye ile olan ve Türkiye'yi de yakından ilgilendiren konular ve etkileşimleri üzerinde duruldu. 

ÇALIŞMALAR ARTIRILMALI

Karatepe, Afrika ile kültürel ve tarihi bağların olduğunu ve Türkiye'nin Somali ile ilgili çalışmalarını artırması gerektiğini söyledi. Konferansın bitiminde Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Sosyal Politikalar Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya, Somali eski koordinatörü Gıyasettin Karatepe'ye katılımından dolayı plaket verdi.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet