Afet bölgesinde yaralar sarılıyor

Afet bölgesinde yaralar sarılıyor

Geçtiğimiz günlerde sağanak yağış sonrası meydana gelen sel felaketi nedeniyle Kırıkkale bürokratı, afet bölgesinin yaşandığı Bozkurt ilçesinde arama ve kurtarma çalışmalarında yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde sağanak yağış sonrası meydana gelen sel felaketi nedeniyle Kırıkkale bürokratı, afet bölgesinin yaşandığı Bozkurt ilçesinde arama ve kurtarma çalışmalarında yer alıyor.

BAKAN SOYLU İLE İNCELEME YAPTILAR

İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Bozkurt ilçesinde çalışmaları koordine etmek amacıyla görevlendirildi. Aynı zamanda AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Belediye Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım, MÜSİAD Başkanı Ahmet Çetin’de bölgede yer alan isimler oldu. Bozkurt ilçesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Bölgenin koordinasyonunu yapmak için görevlendirilen Vali Yunus Sezer ile görüştü.

BAKAN SOYLU, VALİ SEZER’İ GÖREVLENDİRDİ

Vali Yunus Sezer, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte, sel felaketinden etkilenen Kastamonu Bozkurt’a bağlı İlişi köyünde incelemelerde bulundu. İncelemelere; Kastamonu/Bozkurt sel bölgesindeki çalışmaları koordine etmek üzere görevlendirilen Vali Sezer'e destek vermek ve bölgede yaşanan acılara ortak olmak amacıyla bölgede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

SAYGILI: “MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

İlişi köyünde çalışmalara katın Başkan Saygılı burada vatandaşları ile görüşerek her türlü imkânın sağlandığını ifade etti. Saygılı, “Kastamonu Bozkurt’ta sel bölgesindeki çalışmaların koordinasyonunu yapmakla görevlendirilen Vali Yunus Sezer ile birlikte ekiplerimizin de çalışmalara katkı sağladığı Kastamonu'da selden etkilenen hemşerilerimizin yaralarını hızla sarmak için sahadayız yanlarındayız. Her bir hemşerimizin yaralarını sarmak için Devletimiz tüm kurumlarıyla seferber olmuş durumda” diye konuştu.

BÜYÜK YIKIM İLE KARŞI KARŞIYAYIZ

Saygılı, büyük bir sel felaketinin getirdiği yıkım ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek “Yaşanan can kayıpları bizleri ve milletimizi derinden üzdü. Burada devletimizin tüm imkanlarını seferber ettiğini, arama kurtarma ve temizleme çalışmalarını hızlıca yürütmekteler. Çalışmalara katılan tüm güçlerimize teşekkür ediyorum. Bir kez daha selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız