Af talebim yok!

Af talebim yok!

?KENDİ ADIMA HİÇBİR ŞEY İSTEMİYORUM?

Af talebim yok!

Devlet Bahçeli´nin af talebiyle gündemde olan Alaattin Çakıcı, basın danışmanı aracılığıyla yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanım, beni sevmiyorsunuz, ben de sizi sevmiyorum. Af istemiyorum" dedi.

ÇAKICI, AF TALEPLERİNE YENİ BİR BOYUT KAZANDIRDI

Keskin T Tipi Cezaevinde kalan ve şu anda Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi gören Alaattin Çakıcı, basın danışmanı aracılığıyla yaptığı açıklamada af taleplerine yeni bir boyut kazandırdı. Çakıcı, Erdoğan´a seslenerek, "Sayın Cumhurbaşkanım beni sevmiyorsunuz, ben de sizi sevmiyorum. Bakınız Sayın Cumhurbaşkanım, şahsım adına ve Türkiye´nin değişik yerlerinde almış olduğum kurul raporları gereği hiçbir af talebim yoktur" dedi.

"TÜRKMEN BEYİNE TEŞEKKÜR EDERİM"

Açıklamasına, hastanede kendisini ziyaret eden MHP Lideri Bahçeli´ye teşekkür ederek başlayan Çakıcı, Bahçeli için, "Bedenini ve ruhunu, ölçü devletin bekası ise hiç düşünmeden yanan kor ateşin içinde yeğleyen erdemli son Türkmen Beyine, ziyaretime geldiğinden dolayı kendilerine kalbi teşekkür eder saygılarımı sunarım" dedi.

?KENDİ ADIMA HİÇBİR ŞEY İSTEMİYORUM?

Çakıcı, açıklamasına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan´a seslenerek devam etti: "Sayın Cumhurbaşkanım beni sevmiyorsunuz, ben de sizi sevmiyorum ama devletin başında kaldığınız sürece makamınızı ve devletimizi sevmek onur ve benim için bir şereftir. Bakınız Sayın Cumhurbaşkanım, şahsım adına ve Türkiye´nin değişik yerlerinde almış olduğum kurul raporları gereği hiçbir af talebim yoktur. Ömrümde kimseye yalakalık yapmadım, sizden kendi adıma hiçbir şey istemiyorum.

?EĞER TESLİMİYETİNİZ YÜCE RABBİME İSE KİMSEYE İHTİYACINIZ YOK?

Ben öpülecek eli öperim, öpülmeyecek ele de tüküren bir adamım, kimseden rica dilemedim ömrümde, şu an kendi adıma hiçbir türlü af istemiyorum, çıkardığınız afta ´Alaattin Çakıcı muaftır´ ibaresini yasal olarak ekleyiniz. Ama bu konuyla ilgili sizden rica ediyorum milletin önünde. Bürokraside rica, astın üste emridir, lütfen bu rica kelimesini yanlış anlamayın teşekkür mahiyetinde size rica ediyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Şu rahmet ayında anaların, babaların, çocukların ve annelerinin kapalı duvarlar arkasında aileleri için hasret ateşiyle yanıp kül olan bu insanları sevindirirsiniz, neden ilk turda seçimi kazanamayasınız. Rabbim iyi düşünüp kendine teslimiyet duygularıyla bağlı olanları yarı yolda bırakmaz. Eğer teslimiyetiniz Yüce Rabbime ise sizin kimseye ihtiyacınız yok."



1

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

2

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

3

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

4

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

5

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ

6

Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

7

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı'da