ADSM?YE İKİ YENİ ÜNİTE AÇILDI

ADSM?YE İKİ YENİ ÜNİTE AÇILDI

KIRIKKALE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNE AMELİYATHANE KURULDU BAŞHEKİM PROF. DR. ADNAN TEZEL; ?SPASTİK ENGELLİ HASTALARIMIZ İÇİN EVDE BAKIM SİSTEMİ KURULUYOR?

ADSM?YE İKİ YENİ ÜNİTE AÇILDI
Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi iki yeni üniteyi daha halkın hizmetine sundu. Başhekim Prof. Dr. Adnan Tezel, bu iki yeni ünite ile hizmette kalite ve teknolojiyi yakalamayı hedeflediklerini bildirildi.
 
YENİLİKLER DEVAM EDİYOR
Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete girdiğinden bu tarafa sürekli yenilikler ve teknoloji takviyeleri ile gündeme geldi. Artık Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Vidalı Diş ve Genel Cerrahi müdahale yapılabilecek. Ameliyathane ile evde bakım sisteminin kurulduğunu ileten Tezel, şunları kaydetti; ?Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz artık cerrahi işlemlerin yapılabileceği bir Ameliyathaneye sahip oldu. Haziran 2010 yılından itibaren görevi devir almamızla başlayan yeniliklerimiz devam ediyor. İşte cerrahi müdahaleler için tam teşekküllü ameliyathaneyi kurarak faaliyete geçirdik. Artık İMPLANT  diş tedavisini rahat bir şekilde yapabileceğiz. Diğer bir yandan da çocuk oyun parkı da kurduk?
 
 2011 ATILIM YILI OLACAK
Şimdide evde tedavi dönemi başlıyor. Spastik engelli, felçli, yatalak, özürlü hastanemize ulaşamayan, gelemeyen hastalarımız için bir ambulans, iki hemşire ve bir başhekim yardımcısı doktorumuzla beraber hizmete giriyor. Ayrıca telefonla randevu lama hizmetine girdik. Merkezi kapalı devre yayınlarımız ile sıra bekleyen hastanemize gelen hastalarımız ve hasta yakınları için eğitici ve bilgilendirme yayınları gösterilecektir. Hastanemizde Cumartesi Pazar günleri akşam 22.30`a kadar acil hizmet verilmekte olup günlük 600 ile 800 arasında hastaya bakılmaktadır? diyerek 2011 yılının atılımlarla dolu bir yıl olacağını belirtti.
 
 
 
 


1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!