Adınız yoksa bize başvurun

Adınız yoksa bize başvurun

SEÇMEN LİSTELERİ MUHTARLIKLARDA ASKIYA ÇIKIYOR

SEÇMEN LİSTELERİ MUHTARLIKLARDA ASKIYA ÇIKIYOR

Adınız yoksa bize başvurun

16 Nisan´da yapılacak olan referandumda oy kullanacaklar için sezmen listeleri askıya çıkıyor. Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, vatandaşları isimlerini kontrol etmesi konusunda uyardı.

LİSTELER CUMA GÜNÜ ASKIYA ÇIKACAK

Yeni anayasa değişiklik paketinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasının ardından milyonlarca kişi sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından geçtiğimiz günlerde referandum tarihinin 16 Nisan olduğu ilan edilmişti. Referandum için geri sayım başlarken, hazırlıklar da tamamlanıyor.

26 ŞUBAT TARİHİNE KADAR ASKIDA KALACAK

Referandumda oy kullanmak isteyenler için ise seçmen listeleri askıya çıkıyor. Seçmen listelerinin 18 Şubat´ta askıya çıkacağı, 26 Şubat´ta ise askıdan ineceği belirtildi. Bu süre zarfında ismi listede olmayanlar için son değişiklik tarihi de 26 Şubat olarak ilan edildi. Bir haftalık süreçte vatandaşların muhtarlıklara giderek ya da sistem üzerinden isimlerinin olup olmadığının kontrol edilmesi istendi.

MUHTARLIKLAR HAFTASONU AÇIK OLACAK

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, ?Vatandaşlarımız bu konuda dikkatli davranmaları gerekir. Herhangi bir sorun yaşanmaması amacıyla vatandaşlarımıza yardımcı olmak için muhtarlıklarımız hafta sonu da açık kalacaktır. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için görevdeyiz? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ