Adım adım kupaya

Adım adım kupaya

Bu yıl 4.sü düzenlenen Geleneksel Bahar Kupası Futsal Turnuvasında grup maçları dün akşam saatlerinde oynanan son maçlarla tamamlandı. 32 takımın 8 grupta mücadele ettiği turnuvada kendi gruplarında ilk ikiye giren takımlar bir üst tura yükseldi. Turnuvad

8 GRUPTA 32 TAKIM, 384 SPORCU
Bayrak Gazetesi ve Kırıkkalespor?un ortaklaşa organize ettiği 4. Geleneksel Bahar Kupası Futsal Turnuvasında grup karşılaşmaları tamamlandı. 8 grupta 32 takım, 384 sporcunun mücadele ettiği grup karşılaşmaları yaklaşık 15 gün sürdü. Behiç Çelik Spor Salonunda oynanan karşılaşmalar renkli görüntülere sahne oldu. Açılışını Milli Savunma Komisyonu Başkanı Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal?ın yaptığı, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, Basın Yayın Daire Başkanı Bahattin Akyön başta olmak üzere birçok onur konuğunun katıldığı futsal turnuvası ulusal basına da konu oldu.

16 TAKIM BİR ÜST TURA YÜKSELME HEYECANI YAŞADI
Futsal Turnuvasıyla birlikte Behiç Çelik Spor salonunda büyük hareketlilik yaşandı ve şehirde adeta şenlik havası esti. Bir birinden güzel karşılaşmalara sahne olan turnuvada grup maçlarını başarıyla tamamlayan 16 takım bir üst tura yükselme heyecanı yaşadı. 1. Grupta Türk Metal, Çevre Şehircilik, 3. Grupta Defterdarlık, Güven Şekerleme, 4. Gruptan Emniyet ve Muba Güvenlik, 6. Gruptan Medine Sarrafı ve Kırıkkale Barosu, 8. gruptan İl Özel İdaresi ve MKE Bölge bir üst tura çıkan takımlar oldu.

ELEME KARŞILAŞMALARI PAZARTESİ VE SALI GÜNÜ
İki gün ara verilecek turnuvanın eleme karşılaşmaları Pazartesi ve Salı günü oynanacak. Eşleşmeler 1. grup ile 3. grup, 2. grup ile 4.grup, 5.grup ile 7.grup, 6.grup ile 8.grup takımları eşleşecek. Kendi gruplarında birinci olan takımlar diğer grubun ikincisi ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmadan galip ayrılan takımlar tur atlayacak.  




1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ