ADİL VE SOSYAL BİR DEVLET İSTİYORUZ

ADİL VE SOSYAL BİR DEVLET İSTİYORUZ

Türkiye?nin en büyük konfederasyonu Memur-Sen ve iş kolunda en büyük memur sendikası olan Sağlık-Sen geçtiğimiz gün İl Divan Kurulu Toplantısını Hocapaşa Restorant?ta yaptı.

HİZMETLERİ ANLATTI
Yönetim kurullarının tamamının ve işyeri temsilcilerinin katıldığı toplantı da Sinevizyon gösterisiyle başladı. 3 saat süren toplantıda Şube Başkanı Murat Çaykara, Sağlık-Sen?in 18 Temmuz tarihinde yapılan seçimden bugüne kadar yapmış oldukları hizmetler ve yetki ayına yaklaşıldığı şu günlerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
ADİL VE SOSYAL BİR DEVLET
Çaykara, Torba Yasa içinde yer alan bir düzenleme, ek ödemede aylık mahsuplaşma hakkı, hem sağlık personelinin, en az 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede belirtilen ek ödeme tutarında döner sermaye alması, hem de izin ve rapor dönemlerinde ek ödeme gibi konularda bilgiler verdi. Sendika yeni dönemdeki hedefleri üzerinde de duran Çaykara, ?Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yetkili sendikası olarak, hem çalışanların hem de halkımızın sağlıklı, mutlu ve onurlu bir hayat sürmelerini sağlayacak adil ve sosyal bir devlet düzeninin kurulması için mücadele ediyoruz? diye konuştu.
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ