Adil ve şaibesiz bir sınav olsun

Adil ve şaibesiz bir sınav olsun

TÜRK ENERJİ SEN İL TEMSİLCİSİ İLKER MAZILIGÜNEY, YAZILI MESAJLA KIRIKKALE HALKININ BAYRAMINI KUTLADI

Adil ve şaibesiz bir sınav olsun

Türk Enerji Sen İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, yazılı mesajla Kırıkkale halkının bayramını kutladı. Mazılıgüney ayrıca 2 Ağustos´ta MKE´ye yönelik yapılacak olan görevde yükselme sınavına gireceklere başarılar diledi.  

SAVAŞSIZ VE HUZURLU BİR DÜNYA İSTİYORUZ

Mazılıgüney Ramazan Bayramı´nı şu sözlerle kutladı: ?Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. İnsanların arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, barış içinde kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir bayramlar. Hep bir arada sevgi dolu, savaşsız, hiçbir canlının öldürülmediği, Müslümanların katledilmediği, çocukların ölmediği, hep güldüğü, mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek isteğindeyiz. Kimsenin sevdiklerinden ayrı  kalmaması dileğiyle tüm İslam aleminin ve Kırıkkalelilerin bayramını kutlarım.?  

SINAV HATIRLATMASI

Mazılıgüney Ayrıca MKE Kurumu´na yönelik görevde yükselme sınavının 2 Ağustos Pazar günü Gazi Üniversitesi´nde yapılacağını hatırlatarak, ?Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Adil, şaibesiz ve hak edenin kazandığı bir sınav olmasını istiyoruz. Sınavı başarı ile bitirecek arkadaşlara da şimdiden yeni görevlerinde başarılar diliyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ