Adı gibi güzel işletme

Adı gibi güzel işletme

Has Bahçe Et Mangal Restaurant ve Düğün Salonu, hafta sonu Yenişehir Mahallesi Ankara yolu üzerinde düzenlenen görkemli törenle Kırıkkale halkının hizmetine açıldı.

2 BİN KİŞİLİK KAPASİTE

İşletmeciliğini Cem Gündüz?ün yaptığı Has Bahçe Restaurant, güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmetiyle müşterilerini bekliyor. Has Bahçe Et Mangal Restaurant, hafta sonu düzenlenen törenle Yenişehir Mahallesi Ankara yolu kenarında hizmete açıldı. 500 içeri ve bin 500 dışarı olmak üzere toplam 2 bin kişilik kapasitesi ile hizmet verecek olan restaurantta isteyen müşterilerine yönelik kilo ile et satışı yapılıyor. Açılış öncesi davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı. Daha sonra dualar edilerek işletmemin açılışı gerçekleşti.

KURDELE KESİLDİ

İşletmenin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ile işletme sahibi Cem Gündüz kesti. İşletmenin hayırlı işler yapması temennisinde bulunan Korkmaz, işletmemin iyi bir noktada yer aldığını ifade etti.

FARKLI BİR İŞYERİ

Açılışın ardından konuşma yapan Gündüz, uygun fiyata gerçek mangalda et lezzetini vatandaşlara sunacaklarını söyledi. Bunun yanı sıra, işletmelerinin düğün salonu kapasitesinde olduğunu vurgulayan Gündüz, ?İstanbul konseptine uygun kır düğünleri yapacağız. Özel ekiplerimiz vasıtasıyla evlenecek çiftlerin unutulmaz bir gün yaşaması için her türlü imkanı sağlayacağız.? dedi.

YENİ BİR ANLAYIŞ

Gündüz, ?Kırıkkale?mize yeni bir anlayış kazandırarak, restoranımızı hizmete açtık. Bahçemizde aynı zamanda düğün, toplantı ve benzeri organizasyonları yapabileceğiz. Aynı zamanda et çeşitlerinin farklı tadını Kırıkkale halkımıza sunacağız. Kentimize hayırlı uğurlu olsun.? ifadesinde bulundu.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı