Adese Kırıkkale´ye geliyor

Adese Kırıkkale´ye geliyor

İTTİFAK HOLDİNG´İN ULUSAL PERAKENDE MARKASI ADESE KIRIKKALE´DE DE MAĞAZA AÇACAK

Adese Kırıkkale´ye geliyor

İttifak Holding´in ulusal perakende markası Adese Kırıkkale´de de mağaza açacak.

ŞUBE SAYISI 148´E YÜKSELDİ

İttifak Holding´in ulusal perakende markası Adese, şube ağını genişletmeye devam ediyor. Perakende sektöründe öncü olma hedefi ve yenilikçi yaklaşımlarıyla verimli büyümeye odaklanan Adese, Ramazan ayı içerisinde Ankara, Karaman ve Bolu´nun ardından Konya´da 2 mağaza açılışı daha gerçekleştirerek toplam şube sayısını 148´e yükseltti.

BÜYÜME FIRSATLARINI DEĞERLENDİRECEĞİZ

Ramazan ayında yoğun bir tempoyla açılışlarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, ?Perakende sektörünün en önemli markalarından biri olarak istikrarlı büyümemizi sürdürmek amacıyla Orta Anadolu merkezli bir büyüme stratejisi belirlemiştik. Bu çerçevede kurumsal hedeflerimizi daha da ileriye taşımak için 2015 yılında metrekare bazında en az yüzde 20 büyüme hedefliyoruz. Bu noktada ölçeği büyütmek için organik büyümenin yanı sıra inorganik büyüme fırsatlarını değerlendireceğiz? dedi.

KIRIKKALE´YE DE GELİYOR

Konya´nın merkezde olduğu dairesel bir büyüme planı çerçevesinde hareket ettiklerini belirten Erben, Ankara, Karaman, Bolu ve Konya´da açtıkları 5 mağazanın yanı sıra önümüzdeki günlerde Kırıkkale´de açacakları mağaza ile Adese kalitesini yeni bir şehre daha taşıyacaklarını ifade etti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı