ADD?DEN 19 MAYISA ÖZEL KUTLAMA

ADD?DEN 19 MAYISA ÖZEL KUTLAMA

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kırıkkale Şubesi, 19 Mayıs?a özel bir kutlama etkinliği düzenledi. Dernek üyelerinin geniş katılımı ile gerçekleşen etkinlikte gençler doyasıya eğlendiler.

ETKİNLİKLER GÜN BOYU DEVAM ETTİ
Dernek Başkanı Uğur Özdemir?in yaptığı toplantı ile başlayan etkinlikler gün boyunca devam etti. Dernek binasındaki kutlama töreninde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Uğur Özdemir 19 Mayıs 1919 tarihi, milletimizin bağımsızlığını kazanmak için top yekûn yediden yetmişe göstermiş olduğu bir direnişin ve Türkiye Cumhuriyeti`ne ulaşan uzun ve zorlu bir sürecin ilk adımıdır. Bu nedenle 19 Mayıs 1919, Türk milletinin yeniden ayağa kalktığı gün olarak tarihe geçmiştir? dedi. Özdemir şöyle devam etti.
 
UMUDUM TÜRK GENÇLİĞİNDEDİR
?Ülkenin içinde bulunduğu kötü durumun bir kader olmadığını düşünen ve milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına inanan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün, dört bir yanı işgal altındaki Anadolu topraklarında kurtuluş mücadelesini başlattığı günün 92`incı yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük sıkıntı ve yokluklar içerisinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti`ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve sonraki nesillere en iyi şekilde teslim etmek Türk gençliğinin en büyük görevidir. Türk gençliği, kendisine emanet edilen bu kutsal görevi her türlü fedakârlığa katlanarak sonsuza dek yaşatacaktır.?


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ