Adaylık düşünmüyorum

Adaylık düşünmüyorum

ESKİ MİLLETVEKİLİ MEHMET DEMİR GAZETECİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti 26.dönem Milletvekili Mehmet Demir önümüzdeki süreçte adaylık düşünmediğini söyledi. Demir, Kırıkkale’deki gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar’da misafir olarak katıldı

ŞİMDİLİK HERHAHGİ BİR YERE ADAY DEĞİLİM

Kırıkkale siyasetinin önemli isimlerinden eski Milletvekili Mehmet Demir Kırıkkale’deki gazetecilerle  Bahçeli Konak Restorant’ta iftar yemeğinde biraraya geldi. AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar’ın da misafir olarak katıldığı iftarda ülke ve Kırıkkale gündemi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Tüm gazetecilerin katıldığı ve Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Mehmet Demir, gazetecilerin ısrarlı sorularına karşılık siyaset düşünmediğini, dolayısıyla her hangi bir yere aday olmadığını söyledi.

KEYİFLİ VERİMLİ BİR İFTAR YEMEĞİ OLDU

Şamil Tayyar ise Kırıkkale Basını ile gerçekleşen program hakkında ki düşüncelerini Twitter paylaşımında “İftarda Kırıkkale’deydik Mehmet Demir  vekilimizle birlikte. Yerel basının kıymetli temsilcileriyle bir araya geldik. Çoğunluğu muhalifti, zorladılar ama keyifli, verimli bir sohbet oldu.” ifadelerini kullandı. Tayyar ayrıca gündeme dair sorulara yanıt verdi. Parti içindeki gelişmeler hakkında bilgi aktardı İftarda basın mensuplarına Kırşehirliler Dernek Başkanı Zekeriya Yıldız ve AK Parti eski il yöneticilerinden Berat GSM Sahibi Serkan Üstüner’de katıldı. 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız