Adayların tutumu örnek oluyor

Adayların tutumu örnek oluyor

Vali Ali Kolat, yerel seçimlerin önemli olduğunu ve halkın seçtiği kişilere herkesin saygı göstermesi gerektiğini belirtti. Adayların birbirlerine ağabey- kardeş ilişkisiyle yaklaşmasının herkese örnek olduğunu belirten Kolat, Kırıkkale'de sakin bir seç

OLUMLU BİR ATMOSFER VAR

CHP Belediye Başkanı Adayı Ahmet Eroğlu ve İl Başkanı Ziya Kavlak Vali Ali Kolat’ı ziyaret etti. Seçimlerin iyi bir havada geçmesi gerektiğini belirten Vali Ali Kolat, bu seçimde olumlu bir hava olduğunu ve herkesin birbirine ağabey- kardeş ilişkisi içerisinde yaklaştığını söyledi. Seçmenlerin oylarını alacak ve Başkan olacak adayın herkes tarafından saygıyla anılması gerektiğini belirten Kolat, halk tarafından seçilen kişilerin soyutlanmaması gerektiğini bildirdi.

 

BELEDİYECİLİKTE SORUNLAR VAR

Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Eroğlu, AK Parti’nin 10 yıllık belediyecilik misyonunda önemli sorunların olduğunu söyledi. İşçi ve memurun maaşlarını ödemeyen bir belediyecilik anlayışını kabul etmediklerini belirten Eroğlu, bu konuda Korkmaz’ın işçinin hakkını vermesi gerektiğini bildirdi. Peygamber Efendimiz H.z Muhammed’in; “İşçilerin haklarını alnındaki ter kurumadan ödeyiniz” hadisini hatırlatan Eroğlu, belediye bütçesinden işçilere maaş veremeyen Korkmaz’ın derhal maaşları ödemesi gerektiğini ödememesi takdirde hukuki sürecin başlatılacağını ifade etti.

 

MİSYONUMUZU TAŞIYORUZ

Eroğlu, çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini belirterek partinin tüm birimlerinin CHP’nin misyonu doğrultusunda özverili bir şekilde çalıştığını ve gençlik kolları, kadın kolları ile merkez ve ilçe yönetimlerinin de çalışmalara aynı oranda katıldığını ifade etti. Eroğlu, 2014 yerel seçimlerinin herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ