Aday olmasam da aday gibi çalışacağım

Aday olmasam da aday gibi çalışacağım

AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Abdullah Öztürk, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde aday adayı Öztürk, kendisinin aday olsa da olmasa da adaymış gibi çalışacağını dile getirdi.

SORUMLULUK VE RİSK ALDIM

25. dönem Kırıkkale Milletvekili aday adayı Abdullah Öztürk Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin’i makamında ziyaret etti. Kırıkkale’deki insanların kendisi için olumsuz bir şey söylemediğini dile getiren Öztürk, kendisinin sorumluluk ve risk aldığını söyleyerek, “Temayül ve kamuoyundan önemli sonuçlar almayı bekliyorum”

BÖLGECİLİĞİ KESİN KALDIRMALIYIZ

 ‘Kırıkkale için kim hayırlı ise o aday olsun’ diyen Öztürk, “Kırıkkale’ye alttan gelen herkesi tanıyan bir vekil lazımdı. Ben aday olsam da olmasam da üzerimize düşen görevi yerine getireceğim. Bizim önceliğimiz burada bölgecilik sözünü kaldırmamız gerekiyor. Bölgecilik ile biz kısır döngünün içerisinde kalmışız. Sen Obalısın ben Keskinliyim o Kırşehirli lafını kaldırmamız gerekiyor. Kırıkkale’de biz bölünmeye değil birleşmeye ihtiyacımız var” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız