Aday olamadı, KIRIKKALELİ Oldu

Aday olamadı, KIRIKKALELİ Oldu

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz seçildiği günden bu yana makam arabasının plakasını hiç değiştirmedi. Korkmaz lüks makam aracının 06 olan plakasını nihayet değiştirdi. Belediyeye ait Mercedes marka otomobilin plakasını lüks aracına takan Korkmaz'ı

10 YIL SİVİL PLAKA İLE GEZDİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz yaklaşık 10 yıllık döneminde makam aracının plakasını hiç değiştirmedi. Göreve seçildiği yıllarda belediyeye hibe edildiği bilinen lüks makam aracına Ankara plakası ile binen Korkmaz bu yönüyle hiç Kırıkkaleli olmadı. Kırıkkale’nin il olduğu yıllarda dönemin Valisi Fikret Güven’en özellikle resmi plakaların 71 olarak değiştirilmesi için özel çaba harcadığını, hatta plakasını değiştirmeyen sürücüler hakkında soruşturma bile yürüttüğü hatırlanacak olursa Veli Korkmaz’ın 10 yıl boyunca resmi aracına Kırıkkale plakası takmaması çeşitli yorumlara neden oluyordu.

 

İLK DEFA KIRIKKALELİ OLDU

10 yıl boyunca resmi makam arabasını sivil Ankara plakası ile kullanan Belediye Başkanı Veli Korkmaz niçindir bilinmez ama makam arabasının plakasını değiştirdi. Geçtiğimiz hafta Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın da katıldığı bir programa değiştirdiği resmi plaka ile gelen Korkmaz görenleri şaşkına çevirdi. Kullandığı resmi makam aracını sivil üstelik bir başka ilin plakası ile kullanan bir başka Belediye Başkanı var mıdır bilinmez ama Belediye Başkanı Veli Korkmaz 10 yıl boyunca sürekli makam aracını Ankara plakası ile kullanması sürekli çeşitli yorumların yapılmasına yol açtı. Korkmaz bu hareketiyle “Hiç olmazsa son aylarımda makam aracımın plakası resmi olsun veya Kırıkkaleli olayım” düşühcesi ile mi aracın plakasını değiştirdi bilinmez ama sonuçta Kırıkkale’nin vilayet olduğunda alınan resmi Kırıkkale plakasını aracına taktırdı. 



Halk İçin Saadet
8.12.2013 12:16:40
Saadet Partisi Mahir YILMAZ` la bu dönem Belediye başkanlığını kazanacak inşallah. Kırıkkale halkı layık olduğu hizmetlere kavuşacak. Kırıkkale`nin bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yoktur. Oylar Saadete. 2 dönem Ak Parti belediye başkanlığı Kırıkkaleyi bir adım ileriye götürmemiştir.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ