Aday adaylıkları Mitinge dönüştü

Aday adaylıkları  Mitinge dönüştü

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık'ın aday adaylığı başvurusu mitinge dönüştü. Sungur Yahşihan ilçe Başkanlığına başvurusunu düzenlediği mitin sonrasında yaptı. Bağrıaçık ise Hacılar'daki toplantıdan sonra

 

 

 

 

Sungur ; “Hizmet ve gelişmeler

Bizimle devam edecek”

 

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, 2014 yerel seçimleri öncesinde AK Parti Yahşihan İlçe Merkezine giderek, aday adaylığını açıkladı. Daha sonra belediye önünde toplanan yüzlerce vatandaşa hitap eden Sungur, gelişim rüzgarının Yahşihan’da artarak devam ettiğini söyledi. İlçelerinin gelişmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirten Sungur, her şeyi iyi anlamda değiştirdiklerini, görevde bulunduğu sürece siyah olan saçlarının Yahşihan’ın gelişi için beyazladığını kaydetti. Şimdiden böyle bir kalabalığın olmasının kendisini mutlu ettiğini belirten Sungur, aday olması takdirde bu meydanın daha da kalabalık olacağını bildirdi.

 

 

Bağrıaçık; “Bana destek olun

bu yolda beraber yürüyelim”

 

Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık kasaba halkına hitap etti, destek istedi. Gücünü halktan aldığını belirten Bağrıaçık 8 proje sözü verdiklerini ve tamamını gerçekleştirdiklerini söyledi. Hacılar Belediyesi’ne ait düğün salonunda kasaba halkına hitap eden başkan Bağrıaçık ekibi ve meclis üyeleri ile birlikte kasaba halkına hizmet edebilmek adına göreve devam etme kararı aldıklarını söyledi. Bağrıaçık 18 ay önce göreve geldiklerinde de ilk vaatlerinin birlik ve beraberlik sağlamak olduğunu, ilk etapta kasabadaki huzur ve güven ortamını sağlayarak birlik içerisinde emin adımlarla yürümeyi hedef edindiklerini belirtti.

 



n.haksöz
29.10.2013 00:14:58
hacılara lütfen artık dürüst bir aday gösterilsin,yoksa minareyi çalan kılıfını hazırlamaya devam edecek diyor saygılar sunuyorum.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız