Adaklı Belediyesiyle güzel işler yapacağız

Adaklı Belediyesiyle güzel işler yapacağız

ADAKLI İLE KARDEŞ BELEDİYE OLDUK

Adaklı Belediyesiyle güzel işler yapacağız

Bingöl Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı ziyaret etti. Saygılı´nın makamındaki ziyarete Kırıkkale ile kardeş belediye olarak belirlenen Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık böyle bir uygulamadan memnun olduklarını söyledi.

ADAKLI İLE KARDEŞ BELEDİYE

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından başlatılan uygulama kapsamında Kırıkkale Belediyesi ile kardeş belediye olan Bingöl Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık, hafta sonunda Kırıkkale´ye geldi. Beraberindeki heyet ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı ziyaret eden Işık Kırıkkale ile kardeş Belediye olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade ederek, kardeş Belediye uygulamasının Türkiye genelinde birlik ve beraberlik konusunda güzel bir çalışma olduğunu söyledi. 

BİNGÖL TÜRKİYE´NİN EN GÜZEL İLLERİNDEN BİRİSİ

Ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, Ülkemizin her ili, her ilçesinin farklı güzellikte olduğunu söyledi. Bingöl´ün ise Türkiye´nin en güzel şehirlerinden birisi olduğunu belirten Saygılı ?Bingöl´ün insanları ülkemize bağlılıklarıyla tanınırlar. Kardeş şehrimiz olan Adaklı ile birlik beraberlik içerisinde güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bu görüşmemiz bir tanışma ve yapabileceklerimiz hakkında görüş alışverişi olacak. En kısa zamanda Adaklı´ya bir ekip göndereceğiz? diye konuştu. Ziyarete AK Parti İl Başkan Yardımcıları Bahadır Kılıç ve Cesur Cebeci´de katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü