Acımız büyük, kapalıyız

Acımız büyük, kapalıyız

KIRIKKALE´DEKİ ALKOLLÜ LOKANTA İŞLETMECİLERİNDEN ÇOK ANLAMLI BİR DAVRANIŞ

KIRIKKALE´DEKİ ALKOLLÜ LOKANTA İŞLETMECİLERİNDEN ÇOK ANLAMLI BİR DAVRANIŞ

Acımız büyük, kapalıyız

Afrin´deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen ´Zeytin Dalı Harekâtında, şehit düşen askerlerimiz için Kırıkkale´deki içkili lokanta işletmecileri anlamlı bir davranış sergileyerek bir günlüğüne kepenk kapattı. Lokantacılara oda başkanı Yurdalan Eroğlu da destek verdi

BİZİM İÇİN SAVAŞIYORLAR

Afrin´deki Zeytin Dalı Harekâtı tüm hızıyla devam ederken Türkiye yine şehit haberleriyle sarsıldı. Kahraman Mehmetçiğimizin teröristlerle giriştiği çatışmada 8 vatan evladımızın şehadet haberi Tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale´de de büyük üzüntü yarattı. Şehitler diyarı olarak bilinen Kırıkkale´de lokantacılar anlamlı bir tepkiye imza atıp ?Şehidimiz var kapalıyız? diyerek işlerine bir gün ara verdiler. Esnaflar yaptıkları açıklamada bir gün yas ilan edip iş yerlerini açmayacaklarını söylediler. Lokantacılar ?Yavrularımız vatan için şehit olurken bizler eğlence sunamayız? dediler.

ESNAFLARIMIZ DUYARLILIK GÖSTERDİ

Lokantacıların bu girişimine destek veren Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu, ?Esnaf kardeşlerimin bu düşüncelerine sonsuz teşekkür ederim. Bizim topraklarımıza hâkim olmak hiçbir zaman kolay olmadı, olmayacak da. İşte bu yüzden sadece savaşmak yetmez, onlara asla yıkılmayacağımızı hep dimdik duracağımızı bir ölsek bin çoğalacağımızı göstermemiz gerekir. Son olarak şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyoruz. Bu acı milletimizin son acısı olur inşallah? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ